Bieber spilte for 200.000 i Mexico

Synes du Justin Bieber samlet mange i Oslo? I Mexico City møtte 200.000 mennesker opp for å se tenåringsidolet.

Justin Biebers gratiskonsert på operataket skapte kaos i Oslo sentrum. 20.000 mennesker strømmet til området for å se attenåringens minikonsert.

I Mexico City, en by med omlag dobbelt så mange innbyggere som hele Norge, møtte det tidobbelte opp. 200.000 mennesker overvar ifølge flere kilder Biebers gratiskonsert i går.

I en video Bieber selv publiserte på Youtube, mener han sågar det var enda flere.

Se video fra Bieber-hysteri i Mexico:

Dro jente opp på scenen

Bieber åpnet konserten, som i Oslo, med monster-hiten «Baby» mens fansen messet navnet hans.

Som i Oslo brukte han også tiden mellom låtene til å prate med den hylende massen av, hovedsakelig, 10-14-årige jenter.

– Mexico City, her var det mange folk i dag. Alle er dere mine største fans! skal Bieber ha sagt ifølge nyhetsbyrået AP.

Men i motsetning til scenen ved Operaen, der vannet holdt fansen på betryggende avstand, fikk en heldig meksikansk jente anledning til å komme opp på scenen.

Da Bieber ga henne en bukett blomster og sang «One less lonely girl» i øret hennes, skal tårene ha strømmet ustoppelig, meldes det fra den meksikanske hovedstaden.

Ville unngå Oslo-kaoset

Kaoset i Oslo gjorde at meksikanske myndigheter på forhånd hadde satt inn ekstra vakthold. Foreløpig er det ikke meldt om skadde i løpet av minikonserten på Zocalo-plassen i gigantbyen.

80.000 fans kom seg gjennom sikkerhetskontrollen og var inne på selve konsertområdet, mens ytterligere 120.000 så konserten på storskjerm andre steder i byen, skriver Daily Mail.

Mange av dem skal ha overnattet utendørs i forkant av konserten for å kunne sikre seg best plassering.

Omlag 5.000 politimenn var til stede for å ivareta sikkerheten under konserten med Bieber, ifølge MTV.

– Alt i kveld var spesielt. Det var mange følelser i sving, men det var verdt det. Te Amo Mexico, twitret tenåringsidolet etter konserten.

Kulturstrøm