NRK Meny
Normal

Bieber om skandalekonserten: – Jeg var en drittunge i Norge

Superstjernen forteller hva som skjedde under konserten i Oslo i oktober.

Justin Bieber

SNAKKER UT: Justin Bieber har endelig forklart hvorfor han stormet av scenen etter kun én sang på Chateau Neuf i oktober.

Foto: Kim Erlandsen / P3

I et intervju på radioprogrammet «The Bert Show», som står gjengitt på nettstedet til magasinet People, kommer det frem hvorfor Justin Bieber stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo i fjor høst etter kun én sang.

– Jeg var bare grinete. Jeg var bare så sliten og følte at jeg hadde kommet langt for å gi dere et show, og alt jeg ba om var at dere kunne la være å dra i håndkleet, sier han.

Det var altså utmattelse og frustrasjon som skal ha vært grunnen til at rundt 1000 publikummere stod vantro og skuffede igjen i salen.

– Det var uansett en rotete situasjon, og jeg overreagerte, sier Bieber.

– Folk hevdet at Justin Bieber oppførte seg som en liten drittunge, og det var jeg. Jeg er den første til å innrømme det, for jeg er kun et menneske og kan ha dårlige dager.

Ikke perfekt

Ifølge nettstedet mener superstjernen at han vet hva som gikk galt, men insisterer på at han aldri kommer til å være perfekt.

– Jeg kommer til å fortsatt til å gjøre feil, sier han.

Justin Bieber holdt en intimkonsert for utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober 2015. Etter kun én låt stormet han av scenen. Foto: Privat

GIKK AV: Her går Justin Bieber av scenen på i Oslo etter å sunget sangen "Boyfriend".

Nye konserter

I september kommer Justin Bieber tilbake til Norge for å holde to konserter på Telenor Arena.

Begge konsertene ble utsolgt i løpet av en drøy halvtime. Den første konserten ble utsolgt på kun ti minutter.

De 1000 publikummerne som stod skuffet igjen på Chateau Neuf i oktober ble som plaster på såret tilbudt gratisbillett til artistens første konsert i september.

– Visste ingenting

På tirsdag fortalte programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg til VG at de var like sjokkerte som resten av publikummerne da Bieber forlot scenen.

– Dette var ikke et planlagt stunt. Justin Bieber er utsatt for et ufattelig press. Jeg tror rett og slett det rant over for ham, sier Rønneberg.

– Jeg tror han var veldig sliten etter en lang promoturné. Jentene ved scenekanten var i hvert fall ikke årsaken til at han reagerte slik han gjorde, sier Numme.

Konserten til Bieber var en del av showet til Senkveld med Thomas og Harald.

Flere kulturnyheter