NRK Meny
Normal

Bieber-konsertene utsolgt på en drøy halvtime

Justin Biebers to konserter i Telenor Arena i september neste år ble utsolgt på 35 minutter.

Justin Bieber

Justin Bieber er fortsatt høyt elsket i Norge, til tross for at han i høst gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter én låt.

Foto: BRENDAN MCDERMID / Reuters

23. og 24. september 2016 er to datoer som mange har krysset av i kalenderen. Da kommer nemlig Justin Bieber tilbake til Norge for å holde to konserter i Telenor Arena.

Dermed får norske fans muligheten til å se artisten på nytt, etter at han stormet av scenen på Chateau Neuf etter kun én sang tidligere i høst.

35 minutter

Klokken 09 i morges startet hovedsalget av billetter til de to konsertene. Billettservice har fra før lagt ut et begrenset antall billetter til forhåndssalg.

Og etter 10 bare minutter var den første konserten utsolgt, mens alle billettene var revet bort også til show nummer to etter 35 minutter.

– Det har vært veldig stor pågang, og vi har ikke opplevd noen tekniske problemer. Den eneste feilen er at vi ikke har flere billetter å selge, sier markedsdirektør Tormod Olsen i Billettservice.

Arrangørt Atomic Soul skriver på Facebook at det fortsatt er noen muligheter igjen da reserverte billetter etterhvert legges ut for salg igjen på Billettservice etterhvert som de slippes opp.

Justin Bieber

Det var stor pågang etter billetter også da Bieber spilte i Telenor Arena i 2013.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Lignende pågang

I april 2013 holdt tenåringsidolet Justin Bieber tre konserter i Telenor Arena. Totalt ble det da solgt 66.000 billetter til de tre konsertene. Billettene til de to første konsertene – noe som tilsvarer 42.000 billetter – ble da også revet bort på en halvtime.

Da var det 125.000 billettkjøpere inne på nettsidene til Billettservice, og naturlig nok var det mange som skuffet måtte innse at de ikke fikk billetter.

17.000 kroner for dyreste billetter

Billettservice har måttet lage en guide til håpefulle Beliebers, hvor de opplyser om praktiske ting rundt konserten. De slår blant annet fast at de ikke vet når og hvordan Bieber kommer til Norge, eller hva han skal spise.

Ordinære billetter koster fra 540 til 2585 kroner. Men de som virkelig ha et minne for livet, betaler opp mot 17.000 kroner for VIP-billett, hvor man også får møte Bieber og ta selfie med ham. Malin Sørensen (18) er en av dem som ikke snur på skillingen når Bieber kommer til landet, og hun har brukt 51.000 kroner på VIP-billetter.

Kulturstrøm

 • TV2-reporter er løslatt

  TV2-journalisten Kadafi Zaman har fått innvilget kausjon i alle saker i mandagens rettsmøte i Pakistan, ifølge hans forsvarer Imran Bamta.

  – Jeg er løslatt. Dommeren skjønte at saken er oppspinn. Jeg har vært vitne til ekstrem politibrutalitet, skriver Zaman i en tekstmelding til NRK.

 • Sommer i P2

  Tidlegare kulturminister Valgerd Svarstad Haugland er gjest i radioprogrammet «Sommer i P2». Ho spør seg sjølv kva som har forma henne til ein sterk meiningsberar, og spelar mellom anna av Bobbysocks «La det swinge», som ho fekk kritikk for framføringa av i 2001.

  - Ei kvinne ba om møte med meg. Ho hadde hatt vonde opplevingar av seksuell karakter. Tidlegare KrF-leiar Valgerd Svarstad Haugland fortel om den sommaren ho valde å stå på kvinnas side og etter kvart mista tilliten i partiet og gjekk av. Og ho spør seg sjølv om kva som har forma henne til ei sterk meiningsberar.
 • Drake er nummer éin på Billboard

  Det nye albumet til Drake, «Scorpion», held seg på førsteplass av den amerikanske albumlista for andre veke på rad, melder Billboard. Dette er det fjerde albumet totalt i 2018 som har meir enn éi veke på toppen av lista. P3 gav plata terningkast fem, og meinte at rapparen tilfredsstiller både hiphop- og r & b-fans.

  DRAKE
  Foto: AARON M. SPRECHER / AFP