Hopp til innhold

Beyoncé-reklame for het for TV

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Beyoncés nye parfyme-reklame er for sterk kost for engelske og amerikanske barn.

Beyonce med ny parfyme - Heat.

Parfymen «Heat» ble lansert tidligere i år.

Foto: Jemal Countess / AFP
Jay Z sammen med kona Beyonce på basketball-kamp tidligere i år.

Beyoncé er gift med rapperen Jay Z, og sammen har de nok til salt i maten, og til VIP-seter på basket-kamp, som her.

Foto: Bill Kostroun / Ap
På World Music Awards: Beyonce.

Beyoncé fra en opptreden på World Music Awards tidligere i år.

Foto: Scanpix / Reuters.

Popdiva Beyoncés nye parfyme-reklame måtte flyttes til kveldstid etter at det kom inn klager på at den rett og slett var for sexy.

Kun på kveldstid

Det er The Advertising Standards Authority, engelskmennenes svar på Medietilsynet, som har sett på reklamen for hennes nye parfyme og konkludert med at den ikke bør vises på TV før etter klokken 19:30 om kvelden, skriver Daily Mail.

Selskapet bak parfymen er ikke enige, og mener den ikke skiller seg fra for eksempel rap-videoer med lettkledde damer som sirkulerer daglig på musikkanaler som MTV.

Selve videoen viser først en scene der Beyoncé ligger tilsynelatende naken i et rom, som går over til å vise henne i en utfordrende kjole hvorpå hun beføler seg selv.

Videre beveger hun seg forførende foran kameraet til sangen «Fever» før hun sier «Catch the fever», som henspiller på parfymens navn, «Heat».

Også i USA

Også i USA har den hete videoen blitt flyttet fra formiddags-TV-flatene grunnet for vovet innhold, skriver Ekstra Bladet.

Selvfølgelig er all PR god PR i slike saker, og Beyoncé skal allerede ha dratt inn flerfoldige millioner på parfymen.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)