NRK Meny
Normal

Berlinerpoplene slår alle rekorder!

Mandag 22. oktober viste vi tredje episode av "Berlinerpoplene" og tv-serien er nå den mest sette dramaserien på NRK etter årtusenskiftet.

Skuespillerne samlet etter premierevisningen
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

 

Seertallene til «Berlinerpoplene» fortsetter å stige. I går ble tredje episode sett av hele 967.000 i gjennomsnitt. Det ga NRK1 og Berlinerpoplene en markedsandel på 54,9 prosent. Dette er det høyeste seertall noensinne for en dramaserie på norsk TV! 

Forfatter Anne B. Ragde og Regissør Anders T. Andersen gjestet Redaksjon EN onsdag 24. oktober  for å snakke om serien og suksessen Anne B. Ragde gjestet RedaksjonEN

Hva syntes DU om serien?  Debattforum

Familen Neshov julemiddag

Julaften på Neshov

Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • Ingen anklages for Princes død

    – Vi har rett og slett ikke nok bevis for å belaste noen med en forbrytelse knyttet til artisten Prince sin død, sa rettsadvokaten Mark Metz på en pressekonferanse torsdag. Det har tatt to år å etterforske dødsfallet til artisten, melder Reuters.

    Ingen anklages for dødsfallet til artisten Prince
    Foto: David J. Phillip / AP
  • Demonstrasjon mot Svenska Akademien

    Det pågår en større demonstrasjon i gamlebyen i Stockholm, melder Aftonbladet. Det har vært opprør hos Svenske Akademien de siste ukene, der flere ledere har gått av etter avsløringer om seksuelle overgrep og økonomisk mislighold.