NRK Meny
Normal

Beckham bak Spice Girls-splitt

Fru Beckham er lei av turnélivet og planlegger å droppe musikkindustrien for godt.

Victoria Beckham

Victoria Beckham vil ikke turnére med Spice Girls mer.

Foto: Victor Lerena / AP

Victoria Beckham avslører at hun er årsaken til at Spice Girls likevel ikke vil utvide turnéplanene sine.

Vil være designer på heltid

Fru Beckham er angivelig lei av turnélivet og planlegger å droppe musikkindustrien for godt. I stedet vil hun vie seg fullt og helt til sin designerkarriere, skriver britiske News of the World på sine nettsider.

Victoria Beckham sier til samme publikasjon at hun aldri noensinne kommer til å synge en sammen med Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton og Mel C igjen.

Den celebre briten sier videre at den eneste grunnen til at hun gikk med på en Spice Girls-gjenforening, var for å glede sønnene Brooklyn (8), Romeo (5) og Cruz (2).

- Hører ikke hjemme i musikkindustrien

- Jeg var svært nervøs for å gjøre noe sammen med Spice Girls igjen, og jeg var redd for å sende ut feil signaler. Grunnen til at jeg gjorde turneen var for å vise ungene at mamma en gang var en popstjerne. Men dette har jeg tenkt mye på, og jeg har funnet ut at jeg ikke hører hjemme i musikkindustrien, men i moteindustrien. For tiden setter jeg sammen et team og skal jobbe med mote igjen så fort jeg er ferdig med Spice Girls-turneen denne måneden. Det er den siste sjansen til å se Spice Girls sammen. Noensinne.

Den siste konserten i den pågående gjenforeningsturneen vil finne sted i Toronto i Canada tirsdag 26. februar.

Kulturstrøm