Batman-skuespiller død

Skuespilleren Adam West, som ble kjent gjennom TV-serien «Batman» på 60-tallet, ble 88 år gammel.

Adam West under New York Comic con i 2016

BLODKREFT: Ifølge Hollywood Reporter døde skuespilleren av leukemi, 88 år gammel.

Foto: Mike Coppola / Afp

Etter kort tids sykdom sovnet skuespilleren fredfullt inn på fredag med familien rundt seg, skriver The Hollywood Reporter.

88-åringen etterlater seg kone, seks barn, fem barnebarn og to oldebarn.

– Faren vår så på seg selv som en «skinnende ridder» og prøvde å ha en positiv innvirkning på sine fans’ liv. Han var, og vil alltid være, vår helt, sier familien i en felles uttalelse.

West ble kjent da Batman-serien kom i 1966, men slet i ettertid med å få andre roller som skuespiller. Etter å ha slitt med karrieren i flere år, fikk West tilbud om en rolle som stemmen til ordføreren i Fox' animasjonsserie «Family Guy».

West spilte også i dramafilmen «Det hendte i Philadelphia» fra 1959.

Kulturstrøm

 • Rykter om 007 i Nordmarka

  Agent 007 kan være på vei til en hytte i Nordmarka utenfor Oslo. Ifølge avisene Varingen og VG. De mener å ha indikasjoner på at noe rundt innspillingen av «Bond 25» er på gang i Hakadal. Men alle som er involvert i de observerte aktivitetene er tause. James Bond er tross alt hemmelig agent. (NTB)

  Daniel Craig
  Foto: Michael Sohn / Ap
 • USA: Alvorlig tiltale mot R. Kelly

  Politiet i USA har i dag tiltalt artisten R. Kelly for ti tilfeller av grove seksuelle overgrep, melder Chicago Sun Times og flere andre medier. Den siste tida har flere kvinner stått fram med historier om overgrep, blant annet i dokumentaren «Surviving R. Kelly».

 • Mat er populært på Snap

  Matkanalen hadde dobbelt så mange seere (1,7 mill.) på sine Snap Shows som på lineær tv i januar, skriver Kampanje. Matkanalens sjef, Øivind Lindøe, tror suksessen skyldes rett-på-sak oppskriftsvideoer uten masse filming av hender som lager maten.

  Snapchat
  Foto: DADO RUVIC / Reuters