Avsluttet med et smell

Over 900.000 seere fulgte Dagfinn Lyngbø og Anne Kat. Hærlands siste utgave av «Big Bang». Slike tall gjør at det vurderes flere sesonger av serien.

Big Bang

«Lyngbø og Hærlands Big Bang» satte seerrekord med siste program for sesongen.

Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

De to komikerne fikk selskap av mange TV-seere under avslutningen av den populære serien. Hele 908.000 valgte å slå følge på det siste programmet og dermed ble det en klar årsrekord for «Lyngbø og Hærlands Big Bang».

Det siste programmet handlet om frykt og hvorfor vi er redde for døden, mørket, edderkopper og andre skumle ting.

Årets gjennomsnitt har vært på 859.000, noe som er 63.000 høyere enn i fjor. Så de gode avslutningstallene faller naturlig nok i smak hos redaksjonen.

– Vi er veldig fornøyde med oppslutningen rundt serien så det var jo veldig fint å kunne avslutte med så gode tall. Dessuten fikk vi ekstra mange hyggelige meldinger fra folk, så det er tydelig at blandingen av humor og vitenskap er en kombinasjon som folk liker, forteller prosjektleder Kristina Rezk Resar.

Den foreløpig siste episode av serien ble det mest sette i andre sesong, og «Big Bang» runder dermed av med et smell. Likevel vil ikke Rezk Resar love at det blir et gjensyn med programmet.

– Sendeflaten er opptatt en stund fremover, men vi kommer sikkert til å vurdere flere sesonger av «Big Bang». Per i dag har vi ikke tatt noen avgjørelse, og vi har god tid til å finne ut av om det vil bli en sesing til. avslutter hun til NRK.no.

De neste fredagene er det Ski-VM som okkuperer NRK1, mens Erik Solbakken tar over sendeflaten med «Popstokk» etter det.

Kulturstrøm

  • Avicii minnes i dag

    Flere medier vier den svenske DJ-en oppmerksomhet på dagen ett år etter at han døde, skriver SVT. Tim Berglinds familie har opprettet en stiftelse som vil la alle inntekter fra albumsalg gå til støtte for truet natur, bistand og tiltak mot selvmord. For litt over en uke siden ble singelen «SOS» sluppet posthumt og i juni kommer albumet han nesten hadde gjort ferdig før han tok livet sitt. Det får tittelen «Tim».

    PEOPLE-AVICII/
    Foto: SOCIAL MEDIA / Reuters