Avslutning for fullsatt Spektrum

Vamp og KORKs triumfferd avsluttet for fullsatt Oslo Spektrum.

Vamp på scenen sammen med Kringkastingsorkesteret under konserten i Oslo Spektrum lørdag kveld
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Øyvind Staveland i Vamp på scenen under konserten i Oslo Spektrum lørdag kveld.
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Se også: Mer om Kringkastingsorkesteret!

Lørdag avsluttet Vamp og Kringkastingsorkesteret sin Norgesturné foran 7.600 publikummere i et fullsatt Oslo Spektrum.

100.000 solgte før jul?

Samarbeidet mellom Kringkastingsorkesteret og Vamp startet i 2005, og for en måned siden kom albumet «Vamp - i full symfoni». Albumet har vært en kjempesuksess, og spås å nå over 100.000 solgte før jul.

Også turneen har vært en triumfferd for det 70 manns store ensemblet. Over 25.000 billettkjøpere har sett konserten. Oslo Spektrum, kjent som Oslos storstue, ble utsolgt allerede 31. oktober.

- Bra backingband

- Det blir flott. Når vi først skal spille i Oslo Spektrum, må vi jo benytte sjansen når vi har et såpass bra backingband. Det er første gang vi spiller en egen konsert som dette der, sa sjef-vamp, komponist, fele- og fløytespiller Øyvind Staveland til NTB forut for konserten.

Ifølge Staveland var dette siste sjanse til å se Vamp på en stund. Neste år starter arbeidet med nytt studioalbum, og bandet vil være litt forsiktig med turnering.

Kulturstrøm

  • Stjernespekket Hitchcock-hommage

    Netflix-filmen «The Woman in the Window» er en visuelt forseggjort og velspilt psykologisk thriller med et imponerende rollegalleri (Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore). – Fungerer godt som popkornvennlig kveldsfilm, skriver Filmpolitiet. (Terningkast 4)

    Amy Adams i filmen "The woman in the window"
    Foto: Melinda Sue Gordon/Netflix