NRK Meny
Normal

Påfylling for den autofile

Mandag 18. februar er vi tilbake! Gled deg til alt mellom himmel og jord, med en alltid like lattermild Jan Erik Larssen ved roret.

BMW M3
Foto: Pål-Kristian Hamre / Pål-Kristian Hamre Paal-kristian hamre

I hele høst har redaksjonen jobbet på spreng for å gi dere nye autofile opplevelser, og vi gleder oss virkelig til sendestart.

Mandag 18. februar klokka 20:00 braker det løs med en flunkende ny sesong på NRK3.

Det blir et variert program med nybiltester, Autofil edition og mye banekjøring.

Blant annet har vi testet Mustang Shelby 2007, Ford GT, BMW M3, Audi R8 og Ariel Atom. Det er rett og slett mye å glede seg til.

Høydepunkter

Jan Erik Larssen

Jan Erik ble sluppet løs i flysimulatoren til SAS.

Foto: Alexander Berg-Hansen / NRK

- Det er vanskelig å plukke ut et høydepunkt fra årets sesong, men flysimulatoren til SAS i Sverige var en helt ny opplevelse, sier Jan Erik.

Av andre godbiter nevner han snøskutertesting på Grotli i fantastisk vær, og en tur med Eileen II i Oslofjorden, en av verdens aller vakreste båter.

De andre gutta fra Autofil-teamet har også hatt tid til å kose seg under opptakene til årets sesong.

Postproducer Tor Bergebakken trekker frem testen av Carver i Sverige som noe av det morsomste han noen gang har kjørt, mens producer Alexander Berg-Hansen holder en knapp på mc-turen i Lofoten.

- Det er noe eget ved å kjøre Harley-Davidson i mektig norsk natur, sier Alexander Berg-Hansen.

Se bilder fra kommende sesong!

Autofil blir også sendt i reprise på NRK2 på tirsdager klokka 21:25, fra og med tirsdag 19. februar.

Er det for lenge å vente, får du stadig kraftigere abstinenser? Se tidligere sesonger av Autofil på nett-tv, eller hva med å diskutere med likesinnede på vårt debattforum.

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!