Aurora til Øyafestivalen

Aurora er en av hovedartistene som skal spille på Øyafestivalen i 2022. Dette ble annonsert i en pressemelding fra plateselskapet Petroleum records.

Nyheten kommer i forbindelse med slippet av bergenserens nye låt «Giving in to the love» fra det kommende albumet «The gods we can touch». Albumet skal etter planen slippes 21. januar 2022 og har 15 låter hvor vi møter 15 forskjellige guder.

Aurora Aksnes
Foto: Tale Hauso / NRK

Kulturstrøm

  • TV-spesial med Adele hos Oprah

    Den britiske superstjernen Adele får et eget to timers TV-program på amerikanske CBS i forkant av sitt nye album «30», som lanseres i midten av november. Programmet vil bestå av en konsert med de nye låtene, samt et intervju med Oprah Winfrey, skriver Variety.

  • Sterk fransk åpningshelg

    Filmen Verdens verste menneske er allerede sett av 53.000 i Frankrike etter at den hadde kinopremiere der i forrige uke. Samtidig har den rundet 32.000 besøkende på norske kinoer.

    – Dette er herlige tall og enda bedre enn vi hadde forestilt oss! Folk vil på kino, og fortsatt se kvalitetsfilmer, det er gode nyheter for alle, ikke minst norsk film. At filmen også åpnet knallbra i Frankrike, gjør gleden ekstra stor, sier produsent Thomas Robsahm i en pressemelding.