NRK Meny
Normal

Atle latterplystrer Elvis

Atle "Plystrekongen" Antonsen gjør sitt glansnummer: Are You Lonesome Tonight (famous laughing version).

Atle Antonsen plystrer
Foto: NRK

Uti vår hage 2 er bare få dager unna premiere - torsdag sendes første episode på NRK1.  I mellomtiden arbeides det hardt for å få sendingen ferdig, og de eneste som har fri er Bård, Harald og Atle, som er ferdig med sin jobb.  Så de ikke skal gå i bena på oss andre, har vi gitt dem et kamera å leke med, og publiserer resultatet her.

Plystrer Elvis' latter

"Are You Lonesome Tonight" er, som kjent, en av Elvis' mest kjente sanger.  De fleste har også fått med seg opptaket der "Kongen" får latterkrampe mens han fremfører sangen.  Men har du hørt latterversjonen plystret før?  Neppe.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller