Hopp til innhold

– Det var etter en kartong vin

Atle Antonsen snakker på «Skavlan» om sin 25 SMSer lange utskjelling av komikerkollega Ørjan Burøe.

Atle Antonsen forteller om SMS-utskjellingen av sin komikerkollega Ørjan Burøe.

VIDEO: På Skavlan fredag forklarer Atle Antonsen noe av omstendighetene rundt de mye omtalte SMSene han sendte til komikerkollega Ørjan Burøe.

Komiker Atle Antonsen var i sommer i hardt vær etter at han sendte en rekke truende tekstmeldinger til Ørjan Burøe.

Burøe la ut tekstmeldingene i innlegget «Drapstrusler uten smileys» på sin egen blogg. Burøe valgte først å sladde navnet på Antonsen, men fortalte senere VG hvem som sto bak tekstmeldingene.

Dagen etter kunne Antonsen fortelle at han tok litt for hardt i og at han hadde «litt dårlig samvittighet».

«Rimelig uheldig»

Antonsen, som for tiden er aktuell som operasanger i Mozarts «Tryllefløyten» i Den Norske Opera, blir på «Skavlan» fredag konfrontert med sin oppførsel (se video over).

– Du valgte å si fra på en hard måte på SMS?

– Ja jeg tror det var på 25 SMSer ...

Antonsen blir spurt om det kostet ham mye å be om unnskyldning i ettertid.

– Nei, det gjør ikke det. Jeg skjønner det veldig fort om jeg har driti meg ut. Og da ser jeg ingen grunn til å forsøke å forsvare det. Det var vel rimelig uheldig, egentlig, sier han.

Etter en kartong vin

Antonsen hadde ikke ventet seg at Burøe ville legge SMSene ut på bloggen sin.

– Da ble de offentlig. Det var jo i prinsippet noe ikke jeg var for. Men når det er der ute, så ser det stygt ut. Og da er det bare å beklage, sier Antonsen, og presiserer noe av omstendighetene for tiraden:

– Det var sent på kvelden. Det var etter en kartong vin.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)