Hopp til innhold

Arrestert for å tisse

"We piss anywhere man" var det siste The Rolling Stones rakk å si før de ble arrestert for første gang.

Mick Jagger, the Rolling Stones

Mick Jagger, the Rolling Stones

Foto: CARL DE SOUZA / AFP

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hør: Episode 3: Norges ukjente Grand Prix-vinnar

"We piss anywhere man"

Video nsps_upload_2009_3_16_14_55_53_826.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Ukas MUGG-jubileum fant sted for 44 år siden, altså i 1965. The Rolling Stones var på vei hjem fra en konsert på ABC Theatre i Romford i England, så plutselig ble Bill Wyman, bassisten, tissetrengt.

De stopper utenfor en bensinstasjon og spør innehaveren om de kan få låne. Men mannen som driver stasjonen sier blankt nei. Mick Jagger hopper da ut av bilen og sier "We piss anywhere man!". Som sagt så gjort.

Tre av gruppas medlemmer, de mest tissetrengte får man anta, går bak bensinstasjonen og tisser på en vegg. Innehaveren blir rasende og tilkaller politiet,

Dermed blir The Roling Stones arrestert for aller første gang.

Andre jubileum MUGG feirer denne uka:

  • 41 år siden Odd Børre spilte inn Stress – låten som egentlig ble nummer 2 i den norske finalen, men som representerte Norge likevel fordi vinnermelodien ble beskyldt for å være plagiat (1968).

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)