Jobber best under press

Maria Arredondo jobber på spreng med ny plate. Hun vet ikke helt hvordan den blir og må få litt press på seg for å bli ferdig.

Maria Arredondo

Maria Arredondo er snart klar med sitt nye album.

Foto: Universal Music

Maria Arredondo

Maria Arredondo er bare 22 år, men har allerede rukket å gi ut flere album.

Foto: Rune Eriksen& Espen W. Knudsen

Hør: Maria Arredondo, hele intervjuet!


Les mer:
Biografi, Maria Arredondo!

Festivalsommeren er snart over, og posthyllene rundt i de forskjellige musikkredaksjonene renner allerede over av de første nye plateutgivelsene.

Travle dager

En av de som kommer med nyt album i høst er en svært ung artist som allerede har rukket å selge 150.000 album, nemlig Maria Arredondo. Hun debuterte allerede som 14-15 åring. Nå er hun 22 år, og ute med singelen ”Brief and Beautiful”, og har svært travle dager på vei mot nytt album.

- Ja, det blir nok ganske tett med jobbing nå fram mot plateslipp som jeg håper blir før jul.

- Hvor langt har du kommet?

- Veldig mange sanger

- Jeg har faktisk ikke peiling! Jeg har spilt inn veldig mange sanger, men det er fortsatt veldig mange sanger igjen med potensial. Men jeg jobber best under press så det spørs om det ikke blir veldig mye å gjøre de neste månedene. Men jeg vet ikke helt hvor langt jeg har kommet.

På Maria Arredondos nye plate jobber hun i flere forskjellige studio og med flere produsenter. Og det er forskjeller på hvordan de mener hun skal jobbe i studio.

- Jobber på forskjellige måter

- Jo, men samtidig liker jeg å gjøre ting på min måte, sammen med den nye produsenten. Så det blir en del forandringer, men samtidig blir en del ting også likt. Men produsentene jobber på forskjellige måter, ja.

Foreløpig konsentrerer Maria Arredondo seg om å spille inn så mange låter hun rekker. Deretter vil hun starte utvelgelsen av hvilke som får være med på de kommende albumet. Derfor vet hun heller ikke ennå helt hvordan den nye plata blir.

NB: Klikk på lenka øverst i artikkelen, så kan du høre hele intervjuet med Maria Arredondo!

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år