NRK Meny
Normal

Angelinas representanter avviste Trump

Managementet til norske Angelina Jordan avslo å opptre på Donald Trumps valgkampturné. Den 10 år gamle jenta med gullstrupen har hatt en travel tid etter at hun vant Norske talenter i 2014.

Angelina Jordan (10) syng "Summertime" med Kringkastingsorkesteret på Ingierstrand bad under Ønskekonserten med KORK.

Angelina Jordan synger «Summertime» med «KORK».

Det var Angelina Jordans manager, Michael Astar, som fikk telefon fra Ivanka Trump om å delta i valgkampen. Det melder VG.

– Donald Trump ville ha med Angelina på 60 forskjellige valgkampeventer rundt om i USA, forteller Astar.

Managementer ønsker ikke å involvere Angelina Jordan i noe politisk, så de takket nei. Det skal være datteren til Donald Trump som er stor fan av Jordan.

Angelina Jordan

10 år gamle Angelina Jordan har travle dager.

Foto: Kari Nygard Tvilde / NRK

Startet som YouTube-hit

Angelina Jordan vant Norske talenter på TV2 i 2014, og var Angelina den yngste som noen gang har vunnet konkurransen, og premien er på 500.000 kroner.

https://www.nrk.no/kultur/angelina-_8_-vant-_norske-talenter_-1.11737505

Angelina Jordan Astar ble raskt en YouTube-hit etter at hun dukket opp i talentshowet på norske fjernsynsskjermer. Hennes fremføring av Billie Holiday-klassikeren «Gloomy Sunday» er sett over 7 millioner ganger, mens «Senkveld»-klippet hvor åtteåringen synger Frank Sinatras kjente versjon av «Fly Me To The Moon» har over 5 millioner visninger.

Sang med «KORK»

Tidligere i år sang Angelina Jordan med Kringkastingsorkesteret og sa da til NRK at hennes store drøm er å synge for hele verden.

– Jeg ønsker å vise hvor jeg kommer fra, fra Norge. Jeg vil vise landet mitt for hele verden, for jeg elsker landet mitt, sier hun.

Ny superprestasjon fra Angelina (10)

https://www.nrk.no/kultur/sja-bilete-fra-onskekonsert-med-kork-1.13011711

Kulturstrøm

  • Bergman-bok gis ut etter ni år

    Biografien om Ingmar Bergman, skrevet av regissørens husholderske Anita Haglöf, gis ut – ni år etter at den opprinnelig planlagte utgivelsen ble stoppet. Boken, kalt «Jag var Ingmar Bergmans hushållerska», kommer i november, melder TT. Da den ble stoppet i 2009, var det fordi boken ble «for personlig» for Haglöf, som var den som valgte å stoppe utgivelsen. Men nå har husholdersken, som jobbet for filmregissøren i åtte år fra 1995, ombestemt seg og gir den ut likevel i Bergmanåret, der man feirer 100-årsjubileet for hans fødsel.

    FILES-SWEDEN-FILM-THEATRE
    Foto: BONNIERS HYLEN / AFP
  • Tons of Rock flytter

    Tons of Rock flytter fra Halden til Oslo. Det melder festivalledelsen i en pressemelding. Festivalen skal nå holdes på Ekebergsletta.