NRK Meny
Normal

Angelinas representanter avviste Trump

Managementet til norske Angelina Jordan avslo å opptre på Donald Trumps valgkampturné. Den 10 år gamle jenta med gullstrupen har hatt en travel tid etter at hun vant Norske talenter i 2014.

Angelina Jordan (10) syng "Summertime" med Kringkastingsorkesteret på Ingierstrand bad under Ønskekonserten med KORK.

Angelina Jordan synger «Summertime» med «KORK».

Det var Angelina Jordans manager, Michael Astar, som fikk telefon fra Ivanka Trump om å delta i valgkampen. Det melder VG.

– Donald Trump ville ha med Angelina på 60 forskjellige valgkampeventer rundt om i USA, forteller Astar.

Managementer ønsker ikke å involvere Angelina Jordan i noe politisk, så de takket nei. Det skal være datteren til Donald Trump som er stor fan av Jordan.

Angelina Jordan

10 år gamle Angelina Jordan har travle dager.

Foto: Kari Nygard Tvilde / NRK

Startet som YouTube-hit

Angelina Jordan vant Norske talenter på TV2 i 2014, og var Angelina den yngste som noen gang har vunnet konkurransen, og premien er på 500.000 kroner.

https://www.nrk.no/kultur/angelina-_8_-vant-_norske-talenter_-1.11737505

Angelina Jordan Astar ble raskt en YouTube-hit etter at hun dukket opp i talentshowet på norske fjernsynsskjermer. Hennes fremføring av Billie Holiday-klassikeren «Gloomy Sunday» er sett over 7 millioner ganger, mens «Senkveld»-klippet hvor åtteåringen synger Frank Sinatras kjente versjon av «Fly Me To The Moon» har over 5 millioner visninger.

Sang med «KORK»

Tidligere i år sang Angelina Jordan med Kringkastingsorkesteret og sa da til NRK at hennes store drøm er å synge for hele verden.

– Jeg ønsker å vise hvor jeg kommer fra, fra Norge. Jeg vil vise landet mitt for hele verden, for jeg elsker landet mitt, sier hun.

Ny superprestasjon fra Angelina (10)

https://www.nrk.no/kultur/sja-bilete-fra-onskekonsert-med-kork-1.13011711

Kulturstrøm

  • Sjeldent intervju med Ferrante

    I et sjeldent intervju forklarer forfatteren bak navnet Elena Ferrante tankene bak sitt forfatterskap og om den medievirkeligheten vi befinner oss i. Les hele intervjuet hos LA Times. Ferrante er mest kjent for sine fire bøker utgitt i Italia 2011–14, der en aldrende Elena Greco kronologisk beskriver sin oppvekst i Napoli med venninnen Lila.