Faren vil ta kontroll

Mitch Winehouse, far til ville Amy, ønsker nå å få kontroll over pengene hennes - så hun ikke får brukt dem på mer narkotika.

Amy Winehouse

Amy Winehouse tilbake på scenen under Mercury Music-prisutdelingen tirsdag denne uken.

Foto: Lewis Whyld / AP

Pappa Winehouse prøver nå å få sin skakkjørte datter til å gi ham retten til å styre pengene hennes, og har også søkt advokathjelp for å finne en måte å hindre ektemannen Blake Fielder-Civil tilgang til Amys inntekter.

Verdt 60 millioner

Kilder i musikkbransjen anslår at Amy Winehouse i øyeblikket er verdt nærmere 60 millioner kroner, og hun kan tjene opptil det dobbelte det neste halvannet året når inntektene fra «Back to Black» fortsetter å komme. Hun skriver nemlig all musikken sin selv.

Allerede får Mitch mye av det Amy Winehouse tjener, men nå søker han i samarbeid med hennes plateselskap og manager å finne en måte å formalisere det på.

- Hun bare gir ham pengene

Ifølge Daily Mail vil de ha henne til å undertegne skjemaer som gir dem kontroll mens hun kommer seg på beina igjen.

Amy Winehouse

For to uker siden var Amy og ektemannen Blake ute på en blodig ruskule.

Foto: Faksimile: Daily Mail

- Amy bare leverer pengene over til ham, har venner av Mitch tidligere fortalt.

Men nå er det Blake Fielder-Civil som får store mengder kontanter når Amy går i minibanken. Da ekteparet var ute på sin blodige ruskule for to uker siden , ble de også fotografert i en bank der Amy tok ut et stort beløp i sedler - og leverte dem rett til ektemannen.

Frykter Blakes innflytelse

Mitch har sagt til venner at han frykter Blakes innflytelse over datteren kan føre til at hun dør av en overdose, eller at hun begår selvmord dersom han forlater henne eller er utro.

Hun fikk ham for øvrig ikke til å underskrive noen ekteskapskontrakt før de brått og overraskende giftet seg.

Kulturstrøm

 • Google endrer annonsesystemet sitt

  Google slutter å selge annonser basert på teknologi som sporer brukeres nettbruk. De vil heller ta i bruk et nytt system for målrettede annonser, som ikke bruker «cookies», og det nye systemet vil testes på nettleseren Chrome i mars, opplyser Google.

 • Dolly Parton ga penger til vaksine

  Dolly Parton delte bilde av seg selv i sosiale medier når hun får covid-19-vaksinen, og fleipet med at hun "fikk smake sin egen medisin". 75-åringen var blant dem som bidro til å finansiere utviklingen av Moderna-vaksinen. Hun la også ut en video med en oppfordring til sine millioner av følgere i sosiale meder om å ta vaksinen om de kunne.

  Laster Twitter-innhold
 • Grant til «Dungeons & Dragons»-film

  Hugh Grant er klar for en rolle i filmen som henter inspirasjon fra rollespillet «Dungeons & Dragons». Grant skal spille skurken Jonathan Goldstein, melder Variety. «Dungeons & Dragons», som spilles med papir, penn og terninger, ble lansert i 1974, og har blitt spilt av over 50 millioner mennesker (NTB).

  Hugh Grant
  Foto: HANDOUT / Reuters