NRK Meny
Normal

Amy tilbake på kjøret?

Amy Winehouse kan være glad hun fikk utsatt rettsmøtet i Bergen. Hun er nemlig tilbake på kjøret, skal vi tro meldingene som kommer.

Amy Winehouse

Det hjalp ikke noe særlig med «rehab» for Amy Winehouse, skal vi tro den britiske tabloiden The Sun.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Amy Winehouse skal være tilbake på narkokjøret, og har sagt til vennene sine at hun ikke orker å fortsette uten.

- Klarer ikke mer

- Jeg klarer ikke mer, skal Winehouse ha sagt til vennekretsen, som også avslører at hun fikk en motvillig venn til å smugle dop inn på rusavvenningsinstitusjonen hun var innlagt på - allerede første kvelden.

Deretter skal hun ifølge The Sun  ha klart å ha holde seg nykter i ti dager i håp om å klare doptesten hun trengte for å få visum til USA.

Men nå hevder avisen at Amy er tilbake på kjøret og bruker kokain, ecstasy, cannabis og alkohol for å dempe «sin følelsesmessige smerte», ifølge bekymrede venners utsagn.

- Ble til zombie uten følelser

- Amy har vært oppe og nede på en måte hun aldri har vært før. Ene minuttet er hun fin, det neste er hun i en haug på gulvet mens hun skriker at hun ikke orker å fortsette. Hun føler at rusavvenning gjorde henne til en slags zombie uten følelser, sier en venn som også så henne drive med selvskading - hun brant hånden sin med lighterflammen.

- Det skremmer oss, sier en av dem til The Sun, som tidligere denne uken har bragt bilder av Amy med ferske kloremerker på armene.

Den britiske tabloidavisen ble nylig takket av Mitch Winehouse, Amys far, for å ha bragt den avslørende videoen som gjorde at datteren la seg inn til rusavvenning.

Vil flytte på landet

Onsdag flyttet Amy Winehouse tingene sine ut av et av sine tidligere hjem, og ble avbildet mens hun klamret seg til et bilde med en rekke bilder av seg selv og ektemann Blake Fielder-Civil.

Nå sies hun å være på jakt etter et hus på landet.

Kulturstrøm

 • Kurt Nilsen flytter hjem til Bergen

  Kurt Nilsen gir opp Østlandet og flytter hjem igjen. Sangeren ønsker å reetablere seg i Bergen og styre karrieren herfra, skriver BT. Nilsen har bodd i Minnesund i to år sammen samboeren. I vår ble det brudd mellom de to. Nå ser han frem til å turnere med julekonserter rundt om i Norge.

  kurt 3
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Støre: – 22. juli ble et begrep

  – For sju år siden ble 22. juli et begrep i vår historie, med alt den dagen rommer av lidelse, smerte og sorg, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre i sin tale på Utøya.

  Minnemarkering på Utøya 22. juli.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix