Hopp til innhold

Amy tilbake på kjøret?

Amy Winehouse kan være glad hun fikk utsatt rettsmøtet i Bergen. Hun er nemlig tilbake på kjøret, skal vi tro meldingene som kommer.

Amy Winehouse

Det hjalp ikke noe særlig med «rehab» for Amy Winehouse, skal vi tro den britiske tabloiden The Sun.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Amy Winehouse skal være tilbake på narkokjøret, og har sagt til vennene sine at hun ikke orker å fortsette uten.

- Klarer ikke mer

- Jeg klarer ikke mer, skal Winehouse ha sagt til vennekretsen, som også avslører at hun fikk en motvillig venn til å smugle dop inn på rusavvenningsinstitusjonen hun var innlagt på - allerede første kvelden.

Deretter skal hun ifølge The Sun  ha klart å ha holde seg nykter i ti dager i håp om å klare doptesten hun trengte for å få visum til USA.

Men nå hevder avisen at Amy er tilbake på kjøret og bruker kokain, ecstasy, cannabis og alkohol for å dempe «sin følelsesmessige smerte», ifølge bekymrede venners utsagn.

- Ble til zombie uten følelser

- Amy har vært oppe og nede på en måte hun aldri har vært før. Ene minuttet er hun fin, det neste er hun i en haug på gulvet mens hun skriker at hun ikke orker å fortsette. Hun føler at rusavvenning gjorde henne til en slags zombie uten følelser, sier en venn som også så henne drive med selvskading - hun brant hånden sin med lighterflammen.

- Det skremmer oss, sier en av dem til The Sun, som tidligere denne uken har bragt bilder av Amy med ferske kloremerker på armene.

Den britiske tabloidavisen ble nylig takket av Mitch Winehouse, Amys far, for å ha bragt den avslørende videoen som gjorde at datteren la seg inn til rusavvenning.

Vil flytte på landet

Onsdag flyttet Amy Winehouse tingene sine ut av et av sine tidligere hjem, og ble avbildet mens hun klamret seg til et bilde med en rekke bilder av seg selv og ektemann Blake Fielder-Civil.

Nå sies hun å være på jakt etter et hus på landet.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.