Normal

Amy forlot rehab etter krangling

Det fungerte dårlig for Amye Winehouse å legge seg inn på rehab for å forsøke å bli kvitt rusproblemene sine.

Amy Winehouse

Her er Amy Winehouse sist torsdag, da hun la seg inn ved Causeway-klinikken på ny. Søndag stakk hun av igjen.

Foto: Yui Mok / AP

Amy Winehouse

Amy Winehouse på vei fra sitt hjem i London torsdag, sammen med et ikke identifisert reisefølge.

Foto: Yui Mok / AP

Les også: Innrømmer heroinmisbruk

Les også: Flere avlysninger for Amy

Nett-tv: Winehouse innlagt

Nett-tv: Amy Winehouse avlyser

Amy Winehouse, kjent for å si «no, no, no» til rehab, kom seg så langt som til klinikken, og det to ganger. Men søndag spaserte hun ut døren igjen - for andre gang på en uke.

Eksklusiv klinikk

Amy og ektemannen Blake Fielder-Civil la seg inn ved den eksklusive Causeway-klinikken i Essex, der de hadde lovet familie og venner at de skulle tilbringe noen uker for å få bukt med de verste rusproblemene sine.

De ankom først forrige mandag, ble der i to døgn, og dro hjem - før de på ny dro til klinikken torsdag. Men ekteparet barket høylytt sammen ved en rekke anledninger, ifølge personalet ved klinikken, og søndag tok Amy og Blake en taxi tilbake til London.

Ble hasteinnlagt

Det var onsdag før Øyafestivalen at Amy Winehouse ble hasteinnlagt på sykehus etter en tredagers rusrunde med alkohol og narkotika. Deretter ble hun anbrakt på et luksushotell - alene. Etter en helg der Amys og Blakes familier kranglet, gikk hun med på å legge seg inn til rusavvenning. Men betingelsen var at Blake skulle bli med.

Mens Amy vil bli tatt imot med åpne armer dersom hun prøver å legge seg inn på rehab igjen, vil Blake neppe få samme varme velkomst, ifølge avisen The Suns kilder:

- De krangler

- Dette burde handle om at Amy får hjelp, men altfor ofte handler det om Blake. Han forstyrret folk på Causeway-klinikken med sin oppførsel, akkurat som han gjorde da hun var på sykehus. De tilbringer halvparten av tiden med å krangle i stedet for å fokusere på jobben som må gjøres. Dette illustrerer hvorfor familien hennes er så desperate etter at hun skal få hjelp uten ham.

Kulturstrøm

 • Beskylder motehus for plagiat

  Den norske designeren Edda Gimnes beskylder det italienske luksusmerket Moschino for å ha kopiert klesdesignet fra hennes vår- og sommerkolleksjoner fra 2016 og 2017 (til venstre), skriver MinMote. Da Moschino lanserte sin nye kolleksjon under moteuken i Milano, reagerte Gimnes på at mønsteret på klærne lignet. Gimnes skal ha vist skisser av klærne til motehuset under et besøk på New York-kontoret deres sist høst. Moschino-kolleksjonen hylles av motemagasinet Vogue.

  Edda Gimnes design (til venstre) og Moscihno-design (til høyre)
  Foto: Edde Gimnes/AFP
 • Ny TV-seier for Lindmo

  Anne Lindmo har fått en knallåpning på TV-høsten. Fredag hadde hun 736.000 seere, nesten dobbelt så mange som TV 2-rivalen Fredrik Skavlan, skriver Kampanje. 736.000 seere er en økning fra forrige uke da 620.000 fikk med seg TV-programmet.

  Anne Lindmo nytt
  Foto: Julia Naglestad