NRK Meny
Normal

Ullmann innrømmer Kiss-romanse

Liv Ullmann fortalte under gårsdagens opptak av Skavlan at hun datet Kiss-bassist Gene Simmons flere ganger før hun skjønte hvem han var. Se klipp fra kveldens Skavlan-premiere her!

Liv Ullmann innrømmer Kiss-romanse på Skavlan
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Rykter har versert og nesten-avsløringer har kommet en rekke ganger, men ofte har koplingen mellom heavyrockstjernen og den følsomme, halveksentriske nordiske skuespillerinnen blitt avfeid som et utrolig rykte.

Liv Ullmann har tidligere bekreftet romansen, men hos Skavlan i går avslørte hun flere detaljer om hvordan de møttes.

– Jeg satt i et middagsselskap på 1970-tallet og traff en nydelig lektor med langt svart hår som snakket så skjønt, forteller Ullmann i programmet.

Datter besvimte

«Lektoren» fattet umiddelbar interesse for den norske skjønnheten. Etter å ha lagt ut vidt og bredt om sin «lektorgjerning», fikk han henne til å gå med på at han plukker henne opp hjemme dagen etter.

Da lektoren så entret Ullmanns hjem, besvimte angivelig datteren Linn da hun så hvem dette var. Morens overraskelse ble også rimelig stor da datteren forklarte henne at denne mannen slett ikke var noen lektor, men at han het Gene Simmons, og var en del av bandet Kiss.

– Nå må du komme og se meg opptre, sa han etter at vi hadde datet noen ganger. Jeg gjorde det....og da var det slutt, forteller 71-åringen til jubel fra salen.

– Ja, for et par de må ha vært, sier en lattermild Fredrik Skavlan til NRK.no etter opptak. Han var storfornøyd etter Ullmanns avsløring.

Gene Simmons, Liv Ullmann

Liv Ullmann innrømmer under kveldens Skavlan-premiere at hun har datet Kiss-rocker Gene Simmons.

Foto: AP/Lise Åserud/Scanpix

Rybak flørtet

Også Alexander Rybak bidro med latter og jubel i salen etter at han avbrøt seg selv midt i en monolog om forholdet mellom sjakk og sjekking, og betrodde til sidekvinnen Lena Endre at hun var «utrolig vakker».

Det spørs likevel hvor mye som ligger i utsagnet, siden Rybak ellers i programmet kunne fortelle at han kanskje har funnet den store kjærligheten.

Det manglet ikke på gjester i Fredrik Skavlans «debut» som programleder for Nordens største talkshow. Blant annet får seerne møte Islands eks-statsminister Geir Haarde – mannen som har måttet tåle ekstra mye motbør for konsekvensene av den nå ett år gamle finanskrisen.

I to kanaler

– Jeg synes premieren gikk veldig bra. Det var en god balanse mellom gjestene, og en fin blanding av hygge og konfrontasjon, sier Skavlan i en kommentar.

Hele programmet kan du se på NRK1 klokken 21.25. Klarer du ikke vente så lenge, kan du skru over på SVT1 allerede klokken 21.00 i kveld - men allerede nå kan du få en liten smakebit her på NRK.no.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Musikal for Solveig Kringlebotn

  Solveig Kringlebotn gjør for første gang en musikalrolle når hun i høst spiller operadivaen Carlotta i Andrew Lloyd Webbers «The Phantom of the Opera» på Folketeatret i Oslo. – Jeg gleder meg, dette er fantastisk musikk, sier hun i dette intervjuet med NRKs Spillerom.

  Solveig Kringlebotn
  Foto: Sven Ole Engelsvold/NRK
 • På NRK i haust

  Norsk oljehistorie, tenåringsdrama frå Groruddalen, tysk dramaserie frå 1929 og realityserie om familien Ingebrigtsen er bland dei spanande tinga du kan sjå på NRK TV i haust.

  Collage med Stian "Staysman" Torbjørnsen, Le Bureau-logo og Vilde Bratland Erikstad
  Foto: Julia Naglestad, XLahache og Jonas Ruud / NRK/Canal plus
 • Rom for store forbedringer

  Actionkomedien «The Spy Who Dumped Me» handler om to venninner fra Los Angeles som kastes ut i agent-action i Europa når det viser seg at den enes ekskjæreste er spion. Likegyldig historie med skuffende svakt klimaks, mener Filmpolitiet.

  The Spy Who Dumped Me
  Foto: Nordisk Film Distribusjon