NRK Meny
Normal

Ullmann innrømmer Kiss-romanse

Liv Ullmann fortalte under gårsdagens opptak av Skavlan at hun datet Kiss-bassist Gene Simmons flere ganger før hun skjønte hvem han var. Se klipp fra kveldens Skavlan-premiere her!

Liv Ullmann innrømmer Kiss-romanse på Skavlan

Rykter har versert og nesten-avsløringer har kommet en rekke ganger, men ofte har koplingen mellom heavyrockstjernen og den følsomme, halveksentriske nordiske skuespillerinnen blitt avfeid som et utrolig rykte.

Liv Ullmann har tidligere bekreftet romansen, men hos Skavlan i går avslørte hun flere detaljer om hvordan de møttes.

– Jeg satt i et middagsselskap på 1970-tallet og traff en nydelig lektor med langt svart hår som snakket så skjønt, forteller Ullmann i programmet.

Datter besvimte

«Lektoren» fattet umiddelbar interesse for den norske skjønnheten. Etter å ha lagt ut vidt og bredt om sin «lektorgjerning», fikk han henne til å gå med på at han plukker henne opp hjemme dagen etter.

Da lektoren så entret Ullmanns hjem, besvimte angivelig datteren Linn da hun så hvem dette var. Morens overraskelse ble også rimelig stor da datteren forklarte henne at denne mannen slett ikke var noen lektor, men at han het Gene Simmons, og var en del av bandet Kiss.

– Nå må du komme og se meg opptre, sa han etter at vi hadde datet noen ganger. Jeg gjorde det....og da var det slutt, forteller 71-åringen til jubel fra salen.

– Ja, for et par de må ha vært, sier en lattermild Fredrik Skavlan til NRK.no etter opptak. Han var storfornøyd etter Ullmanns avsløring.

Gene Simmons, Liv Ullmann

Liv Ullmann innrømmer under kveldens Skavlan-premiere at hun har datet Kiss-rocker Gene Simmons.

Foto: AP/Lise Åserud/Scanpix

Rybak flørtet

Også Alexander Rybak bidro med latter og jubel i salen etter at han avbrøt seg selv midt i en monolog om forholdet mellom sjakk og sjekking, og betrodde til sidekvinnen Lena Endre at hun var «utrolig vakker».

Det spørs likevel hvor mye som ligger i utsagnet, siden Rybak ellers i programmet kunne fortelle at han kanskje har funnet den store kjærligheten.

Det manglet ikke på gjester i Fredrik Skavlans «debut» som programleder for Nordens største talkshow. Blant annet får seerne møte Islands eks-statsminister Geir Haarde – mannen som har måttet tåle ekstra mye motbør for konsekvensene av den nå ett år gamle finanskrisen.

I to kanaler

– Jeg synes premieren gikk veldig bra. Det var en god balanse mellom gjestene, og en fin blanding av hygge og konfrontasjon, sier Skavlan i en kommentar.

Hele programmet kan du se på NRK1 klokken 21.25. Klarer du ikke vente så lenge, kan du skru over på SVT1 allerede klokken 21.00 i kveld - men allerede nå kan du få en liten smakebit her på NRK.no.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).