Hopp til innhold

Alice Cooper sin slange

Følgesvennen til Alice Cooper ble bitt i hjel av sin egen frokost. MUGG gir deg alt om den tragiske historien til boa-slangen Cochina.

Alice Cooper
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hør ukas radioinnslag: Episode 14: Alice Cooper sin slange

Ukas MUGG-jubileum

Video nsps_upload_2009_6_9_11_25_40_701.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

5. juni 1977 døde boa-slangen til Alice cooper, en slange som hadde vært en del av showet til Cooper i mange år.
Det var trommeslageren til Cooper som var den egentlige eieren av slangen, og han foreslo at slangen også skulle opp på scenen. Han mente nemlig at Cochina ville skaffe Cooper mer oppmerksomhet på scenen.

Alt om Mugg

MUGG-konkurransen

Alice elsket jo å sjokkere, så slangen ble tatt opp på scenen hvor den smøg seg rundt kroppen til Alice Cooper og avsluttet med å gi han et kyss på munnen.

Det tragiske dødsfallet til Cochina skjedde under slangens frokost. Slangen fikk servert en stor og fersk levende rotte, den vanlige frokosten. Men denne dagen hadde ikke rotten tenkt å bøte med livet, og gikk til angrep på Cochina i stedet og beit slangen til døde.

Spill MUGG-quizen

Siden slangen døde under turné, ble det avholdt en slangeaudition hvor folk møtte opp med slangene sine. I løpet av dagen hadde Cochina blitt erstattet av Angel, men det ble visstnok aldri det samme nummeret på scenen uten Cohcina.

Andre jubileum MUGG feirer denne uka:

  • Murry Wilson, far til medlemmene i The Beach Boys, dør 4. juni 1973. Det var Murry som søget for at de tre sønnene fikk platekontrakt og det senere gjennombruddet.


Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP