NRK Meny
Normal

Album

Album er basert på Benn Q. Holms roman med samme tittel.

Vi følger tre familier fra begynnelsen av 70-årene fram til begynnelsen av det nye årtusenet. Alle tre er kjernefamilier med far og mor og barn. Alle tre familiene tilhører middelklassen. Noen er degradert til den, andre født inn i den, noen har foretatt en klassereise opp i den. Og i alle tre familiene finner vi en sønn som det meste kretser rundt. Her stopper imidlertid likhetene. De tre guttene er nemlig svært forskjellige. Det blir mer og mer tydelig i løpet av de fem episodene vi følger familiene høsten 2008.

Kommer på NRK1 høsten 2008.

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP