Album

Album er basert på Benn Q. Holms roman med samme tittel.

Vi følger tre familier fra begynnelsen av 70-årene fram til begynnelsen av det nye årtusenet. Alle tre er kjernefamilier med far og mor og barn. Alle tre familiene tilhører middelklassen. Noen er degradert til den, andre født inn i den, noen har foretatt en klassereise opp i den. Og i alle tre familiene finner vi en sønn som det meste kretser rundt. Her stopper imidlertid likhetene. De tre guttene er nemlig svært forskjellige. Det blir mer og mer tydelig i løpet av de fem episodene vi følger familiene høsten 2008.

Kommer på NRK1 høsten 2008.

Kulturstrøm

 • Songstjerne saksøkt av broren

  Broren til Mariah Carey saksøkjer henne, etter skuldingar om at han var valdeleg. Skuldingane kjem fram i ein biografi om Carey, melder BBC. Tidlegare har også søstera til Mariah Carey saksøkt henne for ting som står skrive i boka.

  Mariah Carey
  Foto: AP
 • Jazzsjef ut mot Abid Raja

  Mariann Bjørnelv, som er sjef for Moldejazz, sier hun er lite imponert over kulturministeren. – Ett år inn i pandemien er vi fremdeles på etterskudd med tiltak og støtteordninger. Jeg har full forståelse for det uforutsigbare i smittespredning. At man etter så lang tid ikke klarer å finne en forutsigbar økonomisk ramme synes jeg derimot er vanskelig å forstå, sier hun.

 • NRK vant internasjonal pris

  NRK har vunnet hovedprisen i en internasjonal kåring av beste visuell journalistikk. I konkurransen Best of Digital News Design ble 1700 bidrag fra hele verden vurdert, og NRK vant for tjenesten hvor man kan sjekke hvordan klimaet blir i sin kommune. Juryen trekker fram at illustrasjonene og historiefortellingen er engasjerende, nyttig og til dels humoristisk.