Selv om det ble seint kvelden før på Danskebåten, eller Norskebåten som Steinar Albrigtsen insisterer på å kalle den når den går den andre veien, så virker han i fin form.
Dagen derpå
Han tropper opp i hvit bukse og hvit skjorte og faktsik også en hvit hatt, og ser fornøyd ut.
Grand Hotel har alt vi trenger og 4-5 kokker svinser omkring og er behjelpelige. Steinar skal lage lun leverpostei på rugbrød med bacon og stekte poteter. Skikkelig dagen derpå-mat.
Faren til Steinar Albrigtsen var stuert og han har lært Steinar ett og annet gjennom tidene.
- Mat er timing og love love love, forklarer Steinar, i tillegg til at man må ha bra fargekombinasjoner.
Han forteller at han er glad i å lage mat, og selv om han er alene, liker han å lage gode middager til seg selv. Med dessert og vin og det hele.
Lunsj-ansvarlig
-Men det er Jørn Hoel som er gourmetkokken i familien. Han kan lage kastanjesuppe og bruke tre timer på det.
-Er dere i familie dere da?
-Nei, ikke i familie, akkurat, men vi har kjent hverandre siden vi var seks år. Når vi er sammen er jeg mer sånn forrett og lunsj-ansvarlig.
Steinar Albrigtsen stabler rugbrød, leverpostei og bacon oppå hverandre så høyt han klarer, legger poteter ved siden av og tar med et par øl, som han mener må til.
På fortauet utenfor Grand Cafe er det faktsik sol.