Hopp til innhold

Ahlsen gjorde comeback

Per Egil Ahlsen lå dårlig an etter flere mislykkede øvelser, men kom tilbake og satte konkurrentene til veggs i «Mesternes Mester».

Per Egil Ahlsen

Per Egil Ahlsen hadde et imponerende comeback etter en skuffende start

Foto: NRK

Den gamle Fredrikstad-stjernen lå sist, men slo til da vinnerviljen til deltagerne skulle testes. Ahlsen hevdet seg i samtlige øvelser og gikk helt til topps i to av tre.

Se «Mesternes Mester» i Nett-tv

- Det er klart at det ikke er noe moro å være sist hver gang slik jeg var i starten, og det ble nervepirrende med nattesten mot Anette der jeg heldigvis vant. Så det er klart det er en god følelse når jeg fikk revansj med å vinne i to øvelser på rad.

Les: Anette Bøe røk ut

Best med ball

Frisparkspesialisten mener at den gode ballfølelsen gjorde at han slo til for fullt, selv om det var triksing med racket og bordtennisball som var grenen.

– Ballidrett er mer min greie, og selv om det bare var snakk om en bordtennisball, fikk jeg brukt ballfølelsen.

I den andre øvelse var det om å gjøre å holde pusten lengst mulig under vann og Ahlsen tok gikk til topps der også og sto plutselig med to seiere på rad.

– Gjør som Tyskland og vinner hele greia

Mesternes Mester

Hele gjengen fra Mesternes Mester. Hvem vinner i år?

Foto: Mattis Koppang, Rubicon TV

Hardtskytende Ahlsen tror han vet hvorfor han trengte tid på å komme i gang.

– Jimmern og jeg er lagspillere og ikke individualister i samme grad som resten. Derfor tok det nok litt tid før jeg fikk hjulene i gang. Men jeg er som Tyskland i VM - taper innledningsvis, men kommer tilbake og vinner hele greia.

Langrennsfri konkurranse

Brit Pettersen Tofte fulgte kollega Anette Bøe og måtte forlate konkurransen. Pettersen Tofte tapte mot Trine Hattestad i den beryktede "Nattesten" og gjorde at «Mesternes Mester» er langrennsfritt.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.