Adeles nye album vil ikke strømmes

Ifølge New York Times vil ikke Adeles nye album «25» bli tilgjengelig på strømmetjenestene Spotify eller Apple Music når det blir lansert fredag 20. november. Nettstedet oppgir ikke grunnen til dette, men sier de har tre kilder med kjennskap til lanseringen som hevder dette. Adeles talspersoner har foreløpig ikke kommet med noen kommentar.

Adele
Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Kulturstrøm

  • Brenner for pressefrihet

    Selv har TV2-reporteren Kadafi Zamanhan kjent på rasisme og trusler her til lands, og vold og arrestasjon på jobboppdrag i utlandet, forteller han til NRK-programmet Drivkraft.

    Kadafi Zaman
  • LaBoeuf gjør comeback

    Den amerikanske skuespilleren Shia LaBoeuf gjør suksess på kino med den selvbiografiske filmen «Honey Boy». LaBoeuf spiller rollen som sin egen eksentriske far, mens en ung gutt spiller ham selv. LaBoeuf var barnestjerne i Disney og har senere blitt verdenskjent med Transformers-filmene. Superstjernen var i ferd med å trekke seg helt fra film, men skrev så filmmanus om sitt eget liv da han var innlagt på politipålagt avrusningsklinikk.

    Filmplakat for Honey Boy, skrevet av Shia LaBoeuf
    Foto: Amazon
  • 3 norske nominert til IMPAC Dublin

    Matias Faldbakken, Geir Gulliksen og Lars Sveen er nominerte til IMPAC Dublin Literary Award 2020. Det er bibliotek over hele verden som har nominert 159 bøker, som må være utgitt på engelsk. Faldbakkens roman «The Hills» har en servitør som hovedperson og har fått tittelen «The Waiter» i engelsk språkdrakt. Geir Gulliksen er nominert for «Story of a marriage» («Historie om et ekteskap»). Lars Petter Sveen har omskrevet bibelhistorier i «Guds barn», som heter «Children of God». Prisen består av €100,000 og ble første gang utdelt i 1996. Tidligere vinnerne er blant andre Per Petterson, Orhan Pamuk og Michel Houellebecq. Kortlisten vil bli offentliggjort 2. april neste år.