Adele sier hallo til voksenlivet

Da den 27 år gamle popstjernen innså at hun var blitt voksen, ble hun livredd.

Sangeren Adele Adkins besøker Fredrik Skavlan i den stjernespekkede sesongfinalen.

UNG GAMMEL: Adele føler seg gammel til tross for sin unge alder.

Under fredagens sesongavslutning av Skavlan er Adele én av flere stjernespekkede gjester. Hun er blant verdens mest omtalte artister for tiden og når hun dukker opp som første gjest blir publikum rørt til tårer.

– Jeg føler meg gammel

Før Adele fremfører hitlåten «Hello», som tok over internett, forteller hun om hvordan det var å møte seg selv i døren, og plutselig innse at hun var blitt voksen.

– Du vet ikke hvordan det er å være voksen, før det plutselig slår deg, helt ute av det blå. Det skremte livet av meg. Jeg er ikke gammel, men jeg føler meg gammel, og jeg blir bare eldre, sier artisten.

Tidlig midtlivskrise

Selv om Adele hevder at hun innså at hun var blitt voksen ved en tilfeldighet, og at alt i livet generelt blir mer seriøst, forteller hun at det ikke har noen sammenheng med jobben og hennes forhold til musikken.

– Når du er fjorten år er du et steg nærmere å kunne gå ut og ta deg en drink, eller å reise. Da er det dét du gjør. Hva har jeg igjen å gjøre i livet mitt, spør Adele.

Videre forteller hun at hun ikke er alene om å føle det slik.

– Det er morsomt fordi jeg og vennene mine er i en periode der vi alle får sammenbrudd. Jeg spør meg selv om jeg skal kjøpe hus, gifte meg og få barn, eller bare skaffe meg en hund, sier hun.

Sesongavslutningen av «Skavlan» sendes fredag 11. desember kl. 22:10 på NRK1.

Kulturstrøm

  • Charlie Hebdo med Erdogan-karikatur

    Tyrkia raser mot det franske satiremagasinet Charlie Hebdo som har en karikaturtegning av president Erdogan på forsiden av sin siste utgave. Tegningen er en kommentar til ordkrigen mellom den franske og tyrkiske presidenten etter lærerdrapet i Paris.

  • Prestisjepris til NRK Radioteateret

    Serien «Made in Norway” skrevet av Vegard Steiro Amundsen, har vunnet prestisje-tung pris under festivalen «Prix Europa» i Potsdam, Tyskland. Hørespillet konkurrerte med 31 andre produksjoner i Europa og ble tirsdag stemt frem som årets beste radiodrama-serie i Europa. Serien, som handler om norsk våpeneksport, er instruert av Steinar Berthelsen. Arne Barca er lyddesigner mens Sjur Miljeteig har komponert musikken. «Made in Norway» er også nominert for beste lyddesign i Norge, som kåres under Radiodager 2020. Hør hele serien her.

    Made in Norway
    Foto: NRK