Hopp til innhold

Adele sier hallo til voksenlivet

Da den 27 år gamle popstjernen innså at hun var blitt voksen, ble hun livredd.

Sangeren Adele Adkins besøker Fredrik Skavlan i den stjernespekkede sesongfinalen.

UNG GAMMEL: Adele føler seg gammel til tross for sin unge alder.

Under fredagens sesongavslutning av Skavlan er Adele én av flere stjernespekkede gjester. Hun er blant verdens mest omtalte artister for tiden og når hun dukker opp som første gjest blir publikum rørt til tårer.

– Jeg føler meg gammel

Før Adele fremfører hitlåten «Hello», som tok over internett, forteller hun om hvordan det var å møte seg selv i døren, og plutselig innse at hun var blitt voksen.

– Du vet ikke hvordan det er å være voksen, før det plutselig slår deg, helt ute av det blå. Det skremte livet av meg. Jeg er ikke gammel, men jeg føler meg gammel, og jeg blir bare eldre, sier artisten.

Tidlig midtlivskrise

Selv om Adele hevder at hun innså at hun var blitt voksen ved en tilfeldighet, og at alt i livet generelt blir mer seriøst, forteller hun at det ikke har noen sammenheng med jobben og hennes forhold til musikken.

– Når du er fjorten år er du et steg nærmere å kunne gå ut og ta deg en drink, eller å reise. Da er det dét du gjør. Hva har jeg igjen å gjøre i livet mitt, spør Adele.

Videre forteller hun at hun ikke er alene om å føle det slik.

– Det er morsomt fordi jeg og vennene mine er i en periode der vi alle får sammenbrudd. Jeg spør meg selv om jeg skal kjøpe hus, gifte meg og få barn, eller bare skaffe meg en hund, sier hun.

Sesongavslutningen av «Skavlan» sendes fredag 11. desember kl. 22:10 på NRK1.

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP