NRK Meny
Normal

Adele kommer til Norge

En av verdens største musikkstjerner er klar for Telenor Arena 1. mai neste år.

Adele

Adele gjester Telenor Arena i forbindelse med turneen for hennes nye plate «25».

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

Adeles hjemmeside er det nå lagt ut en rekke detaljer rundt hennes turné neste år. Og det er klart at Norge blir en av hennes stoppesteder. Telenor Arena får besøk av den britiske superstjernen 1. mai.

Adele spiller fire konserter i Skandinavia: Én i Norge, én i Sverige og to i Danmark.

– Lengter etter å treffe alle

Den plateaktuelle artisten har ikke spilt i Norge siden hun gjestet Rockefeller i mars 2011. Denne gang når hun fram til en lang rekke flere når hun opptrer på en arena med plass til opp mot 25.000 tilskuere.

Billettene legges ut for forhåndssalg 2. desember og ordinært salg 4. desember, opplyser Live Nation.

– Jeg er så lettet over å kunne fortelle dere at jeg skal ut på turné. Lengter etter å få treffe dere alle, hilser Adele i en video på Twitter.

Se videoen her:

Laster Twitter-innhold

Enorm suksess

Adele har gjort en formidabel suksess med sin ukeferske plate «25», og hun har klart å slå salgsrekorder både i USA og Storbritannia.

Plata er den mest solgte platen i første salgsuke i USA siden målingene begynte i 1991, og hun er i ferd med å ta den samme rekorden i sitt hjemland.

Plata forventes å bli den største salgssuksessen på verdensbasis på mange år, noe som til en grad kan tilskrives at den ikke blir gjort tilgjengelig for strømming med det første.