NRK Meny
Normal

"You're Going to Lose That Girl"

"She Loves You", en gjeng banditter og Peter Sellers er bare noen av ingrediensene i historien bak "You're Going to Lose That Girl".

Hør: Historien bak You're Going to Lose That Girl

"You're Going to Lose That Girl" ble skrevet av John Lennon og er en oppfordring til en venn av John om at han må ta vare på jenta si, ellers vil John selv gjøre det.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, piano, kor
John Lennon: Akustisk gitar, vokal
George Harrison: Gitar, kor
Ringo Starr: Trommer og bongotrommer 

Hør: Historien bak You're Going to Lose That Girl

Tilbake til The Beatles komplett

 

 

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK