"Words of Love"

Av alle 50-tallsrockerne som inspirerte The Beatles, var kanskje Buddy Holly den viktigste. Historien bak "Words of Love handler om gruppenavn, låteierskap og romantikk.

Hør: Historien bak Words of Love

"Words of Love" ble skrevet av Buddy Holly, og innspilt første gang i 1957. The Beatles spilte ofte låta mens de spilte på The Cavern, og da sang George Harrison og John Lennon. På albumet "Beatles for Sale" sang Paul McCartney og John Lennon.

Det var forøvrig Buddy Holly som ga The Beatles ideen til navnet The Beatles, etter Buddy Hollys eget band The Crickets.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, vokal

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, instrumentkoffert

Hør: Historien bak Words of Love

Kulturstrøm

  • Etterforsker forsvunnet kjempepenis

    Politiet i Sør-Tyskland har åpnet etterforskning etter et en gigantisk treskulptur av en penis har forsvunnet fra Grünten-fjellet i Bayern. Den to meter høye treskulpturen sto oppreist på toppen av det 1.738 meter høye fjellet og forestilte en erigert penis. Mandag melder lokalavisa Allgaüer Zeitung at penisen er blitt kuttet ned i løpet av helgen (NTB).

  • Fransk prestisjepris til norsk kor

    Det Norske Solistkor fekk i dag den prestisjetunge prisen Diapason d’Or de l’Année i korklassen, for albumet «Luciano Berio: Coro; Cries of London». Det vart annonsert på en prisseremoni i Paris. Kringkastingsorkesteret medverkar på innspelinga. Albumet vart gitt ut på plateselskapet BIS Records i mars og har hausta gode meldingar i inn- og utland.