Hopp til innhold

«Twilight»-trailer skaper bekymring

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste smakebit fra den nye «Twilight»-filmen viser dramatiske endringer for gravide Bella, og nå diskuteres framtiden hennes heftig på nett.

I takt med at premieren på «Twilight - Breaking Dawn Part 1» nærmer seg, kommer det stadig flere smakebiter fra det som blir den fjerde filmen i «Twilight»-serien.

I den første traileren, som kom tidligere i sommer, så vi at det bygger seg opp til dramatikk når Bella og Edward skal til alters.

Tredjemann i trekantdramaet, Jacob, reagerer ikke spesielt positivt på invitasjonen han har fått fra barndomsvenninnen og hennes kjæreste:

Så spørs det hvordan Jacob reagerer når han får vite at Bella er gravid - den vordende mor ser i alle fall alt annet enn frisk og fornøyd ut.

Jacob vil hjelpe til

For at Bella bærer på barnet til en vampyr fører til store problemer - og store smerter.

– Babyen ødelegger deg innvendig, sier Edward. Kan barnet føre til at Bella dør?

Edward og hans familie er ikke de eneste som er bekymret for Bella.

Jacob og ulvene har funnet ut at Bella er i trøbbel, og bestemmer seg for å redde henne - noe Edward tilsynelatende ikke lar dem gjøre. Dermed fortsetter krangelen om Bella også i denne filmen.

Diskuteres heftig på nettet

En femten sekunder lang trailer høres kanskje ikke så mye ut, men det er nok til at fansen allerede diskuterer scenene til detalj på nettet.

Klippet har også fått flere tusen kommentarer på Yahoo! i løpet av den korte stunden det har vært ute.

Fansen må uansett smøre seg med tålmodighet til 18. november - da er det premiere på «Twilight - Breaking Dawn Part 1» her i landet.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)