NRK Meny
Normal

"Things We Said Today"

Paul McCartney og Ringo Starr var på ferie med sine kjærester Jane Asher og Maureen Cox da låta "Things We Said Today" ble til.

Hør: Historien bak Things We Said Today

Paul fikk bruk for gitaren da han var på ferie sammen med Ringo og deres kjærester i mai 1964. Om bord på en luksusyachten "Happy Days" skrev han "Things We Said Today" til kjæresten Jane.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, gitar, vokal

John Lennon: Gitar, piano

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, tamburin

Hør: Historien bak Things We Said Today

Tilbake til The Beatles komplett

 

Kulturstrøm

  • 1,3 milliarder falske kontoer

    Nesten 1,3 milliarder falske Facebook-kontoer har blitt deaktivert i løpet av de siste seks månedene, opplyser selskapet. I en uttalelse tirsdag redegjorde Facebook for selskapets standarder mot seksuelle og voldelige bilder, terrorpropaganda og hatytringer. Det uønskede innholdet på Facebook fra januar til mars utgjør mellom 0,22 og 0,27 prosent av det totale innholdet på det sosiale nettverket, som blir brukt av over to milliarder mennesker (NTB).

  • Mari Boine på Stupetårnet

    Under Festspillene i Elverum skal Boine holde Soloppgangskonsert på Stupetårnet i Hamar. Det skjer 11. august – klokken fem om morgenen. Da etterfølger hun førstemann opp i tårnet, Ole Edvard Antonsen, som hadde ideen i 2016 og mente rytmisk musikk fra et stupetårn «passet perfekt». I fjor tro Bugge Wesseltoft og DJ Strangefruit til med det en anmelder kalte «sløv jazz» fra Stupetårnet (NTB).

    Mari Boine på Varangerfestivalen
    Foto: Knut-Sverre Horn / NRK