«The Rock»: – Bekymret for at jeg er overkvalifisert til å være president i USA

Dwayne «The Rock» Johnson og Tom Hanks annonserte seg selv som presidentkandidater i USA. Vel å merke som en sketsj i satireprogrammet «Saturday Night Live».

Dwayne 'The Rock' Johnson

FLEIPER MED PRESIDENTVALGET: I helgen lanserte Dwayne «The Rock» Johnson seg selv som presidentkandidat på satireprogrammet «Saturday Night Live». Her på en filmpremiere i mai.

Foto: RHONA WISE / AFP

– Tidligere har jeg tenkt at jeg ikke var kvalifisert til å være president i USA. Men nå er jeg bekymret for at jeg er overkvalifisert, sier skuespiller og fribryter Dwayne «The Rock» Johnson.

Som en del en sketsj i sesongavslutningen for satireprogrammet «Saturday Night Live» annonserte Johnson at han vil stille som presidentkandidat ved det amerikanske presidentvalget i 2020, skriver The Hollywood Reporter. I sketsjen blir skuespiller Tom Hanks lansert som Johnsons visepresident.

Laster Twitter-innhold

Vil ha bedre kroppsholdning

– Sannheten er at Amerika trenger oss. Det virker som at ingen kan bli enig om noe lenger, unntatt pizza og oss, sier Hanks i sketsjen.

Før Jonson kommer med et klart spark til den sittende presidenten:

– Når det kommer til politikken, så trenger vi bedre kroppsholdning og mindre bråk. Amerikanere fortjener sterke og dyktige ledere. Ledere som bryr seg om dette landet og dets folk.

Laster Twitter-innhold

– Dwayne, sammen kommer vi til å få hundre prosent av stemmene. Jeg vil få alle seniorstemmene, for jeg kjempet i andre verdenskrig. I minst 10 forskjellige filmer, sier Hanks i sketsjen.

– Ja, og jeg vil få alle minoritetsstemmene. For alle antar at jeg kommer fra samme sted som dem, fortsetter Johnson.

Fikk kjeft av Trump

Dette er ikke første gang medlemmene av «Saturday Night Live» gjør humor på bekostning av president Donald Trump og hans administrasjon.

Skuespiller Alec Baldwin har med jevne mellomrom parodiert Trump, noe som har fått den sittende presidenten til å kritisere programmet på Twitter.

Laster Twitter-innhold

– Prøvde å se på «Saturday Night Live», men det var ikke mulig å se på. Det var fullstendig forvrengt, slett ikke artig og Baldwins parodi kunne ikke ha vært dårligere, skreiv Trump på Twitter.

Kulturstrøm