NRK Meny
Normal

«The Rock» skal spille i Baywatch-film

Dwayne «The Rock» Johnson hiver på seg den røde badeshortsen og er klar for en splitter ny filmversjon av «Baywatch».

Laster Instagram-innhold

«This is my beach bitch!» skriver skuespilleren i en kommentar til Instagram-bildet over.

«The Rock» bekrefter dermed at en ny filmatisering av tv-serien «Baywatch» er under produksjon - og at han spiller i den.

– Den blir skarp, slibrig og forhåpentlig helvetes morsom, skriver han videre.

Dwayne Johnson var sist å se på filmlerretet i sommer i «Herkules» sammen med Aksel Hennie og Ingrid Bolsø Berdal.

Uvisst når den er kinoklar

TV-serien «Baywatch» ble sendt fra 1989 til 1999, og gjorde blant andre David Hasselhoff og Pamela Anderson til superstjerner.

Ingenting har skjedd på «Baywatch»-fronten siden tv-filmen «Baywatch: Hawaiian Wedding» fra 2003.

«Baywatch»-filmen skal regisseres av Sean Anders and John Morris, som sist laget filmen «Horrible Bosses 2», skriver The Independent.

Ifølge The Hollywood Reporter har filmselskapet Paramount lenge ønsket å filmatisere tv-serien, og NRK.no skrev først om en mulig filmatisering allerede i 2004.

Det er ennå ikke kjent når filmen kommer på kino.

LES OGSÅ:

Video David Hasselhoff selger parfyme

SOLGTE «MERCH»: Da «Baywatch» var på topp ble alle mulige produkter med seriens logo solgt med stor suksess. Her promoterer David Hasselhoff en «Baywatch»-parfyme. Fra underholdningsprogrammet VeraVera, først sendt 21. november 1997.

Baywatch

ORIGINALBESETNINGEN: David Hasselhoff sammen med badevaktene Donna D'Errico (til venstre) og Traci Bingham fra en av «Baywatch»' siste sesonger. Nå blåses det ny liv i tv-serien med en planlagt kinofilm.

Foto: KEVIN LAMARQUE / REUTERS

Kulturstrøm

 • Sterkt om Nina Simone

  Nosizwe Baqwa gjør en sterk tolkning av Nina Simones dramatiske liv i forestillingen «I am Nina», som har gått i flere runder på Nordic Black Theatre i Oslo. Nå sist under Oslo jazzfestival. Her er hun hos oss i NRK og legger igjen en musikalsk perle til oss alle.

 • Aurora i svært god form.

  Lekenheten og bruken av hele Auroras feilfrie vokalspekter gjør «Forgotten Love» til et mer definerende og fascinerende «comeback» enn forrige singel, mener P3s anmelder. Terningkast 5.

  Aurora
  Foto: Ketil Mosnes
 • Dansk nasjonalpoet er død

  Benny Andersen er i Norge er mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing. Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge. Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser. (NTB)

  Benny Andersen er død.
  Foto: Liselotte Sabroe/ritzau Scanpix / NTB scanpix