NRK Meny
Normal

«Skam»-Vilde: jeg har aldri likt «William»

Vi leker «fuck, marry, kill» med «Skam»-skuespillerne.

«Skam»-stjernene møter folket.

FUCK, MARRY, KILL»: Ulrikke Falch er ikke i tvil om at hun ville giftet seg med karakteren «Noora»

For første gang er alle «Skam»-skuespillerne samlet på et og samme sted for å snakke med pressen. Vi har utfordret dem til å spille «Fuck, marry, kill», der de må bestemme en av karakterene i serien de ville ligget med, hvem de ville giftet seg med og hvem de ville drept.

– Da måtte jeg ha giftet meg med Noora, ligget med Elias fordi han er så sjarmerende, og drept William, for han har jeg aldri likt, sier Ulrikke Falch som spiller «Vilde» i serien.

NRK utfordret skuespillerne i Skam til å spille «fuck, marry, kill». Men det var så ikke lett for skuespiller Josefine Pettersen å velge.

Det var ikke like lett for Josefine Pettersen å velge.

- Trenger humor i hverdagen

For Marlon Valdés Langeland ble valget om giftemål enkelt.

– Det må bli jente-Chris, for hun er den morsomste og man trenger humor i hverdagen.

Og selv om «Penetrator-Chris» har en flørt med ekskjæresten til hans egen karakter «Jonas», faller valget om sengepartner på ham, mens han ville drept karakteren «Even».

Hvis du kunne velge, hvem er det «Jonas» er sammen med etter sommerferien?

– Da håper jeg Eva, for de har vært gullparet siden første episode, sier han.

For Marlon Valdés Langeland ble valget om giftemål enkelt da han spilte fuck, marry, kill.
Se hvem Marlon Langeland vil at Jonas (karakteren han spiller i Skam) skal ende opp med?

Skuespilleren må ta valget mellom «jente-Chris», «Even» og «gutte-Chris» i spillet «Fuck, marry, kill»

Kulturstrøm

 • Skryt til «Mission Impossible»

  Den nye «Mission Impossible»-filmen, som delvis er spelt inn i Noreg, får skryt av internasjonal presse. Det skriv VG. Rolling Stone Magazine, Los Angeles Times og Entertainment Weekly er blant dei som rosar filmen. Scena der Tom Cruise heng og dinglar utfor Preikestolen får mykje merksemd. Men Noreg er ikkje nemnt i filmen; fjellplatået er lagt til India.

  MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT
  Foto: Paramount Pictures
 • Spillerom direkte frå Moldejazz

  Spillerom, NRK P2 sitt musikkprogram, sender live frå Moldejazz denne veka. I dag byr dei på live musikk og fuglekikking med hovudartisten Maria Schneider.

  Vi sender direkte fra Alexandraparken i Molde, der Moldejazz er i full gang. Programleder Tine Skolmen får besøk av aktuelle gjester og festivalmusikere på scenen. Dagens liveband: Ensemble Eliassen.
 • Ny studie om kvinner i film

  Mannlege kritikarar er meir skeptiske til filmar med kvinner i, enn kva kvinnelege kritikarar er, skriv The New York Times. Det viser ein ny studie frå San Diego State University. Studien tar for seg kritikkar publisert på nettstaden Rotten tomatoes. Forskarane finn at kvinnelege kritikarar i gjennomsnitt gir filmar med kvinner i ei vurdering på 74 prosent, medan dei mannlege kritikarane gir 62 prosent i gjennomsnitt til dei same filmane(stjerner og terningkast er gjort om til prosent i studien).