Normal

"She Loves You"

"She Loves You" med The Beatles var sangen som utløste Beatlemania sensommeren 1963, og ble The Beatles mest solgte singel noen sinne.

Hør: Historien bak She Loves You

"She Loves You" ble skrevet av John Lennon og Paul McCartney, og utgitt som singel 23. august 1963. Singlen ble den mest solgte singelen i Storbritannia til da, og The Beatles mest solgte singel noen sinne.

Låta var den første Beatles-låta som ble kreditert Lennon-McCartney. Tidligere ble Lennon og McCartneys låter kreditert McCartney-Lennon.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, vokal

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Gitar, kor

Ringo Starr: Trommer

Hør: Historien bak She Loves You

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

  • 37.500 kroner for piratkopier

    En kvinne som kjøpte falske Louis Vuitton-vesker må betale 37.500 kroner. Hun ble ikke trodd i retten på at varene var til døtrene. Hittil i år har norske tollere destruert piratkopierte varer for over 11 millioner kroner.

  • Kan få en halv million til kunst

    De fire kunstnerne Gunvor Nervold Antonsen, Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas er nominert til Lorck Schive Kunstpris 2019. Prisen er på en halv million kroner, og skal bidra til debatt og interesse rundt samtidskunsten. Alle de fire har nå fått 150.000 hver til å produsere et verk, og vinnerverket kåres neste høst. Prisutstillingen blir å se på Trondheim kunstmuseum høsten 2019.

    Gunvor Nervold Antonsen (t.v.), Børre Sæthre, Torbjørn Rødland og Eline Mugaas
    Foto: TKM/ Christina U. Andersen