«Ross»: – Det blir ingen Friends-gjenforening!

Først sa Matthew Perry nei. Nå sier David Schwimmer at ryktene om gjenforening er kraftig overdrevne.

Friends

THE ONE WITH THE REUNION: (f.v.) Matthew Perry, David Schwimmer og Matt LeBlanc fikk både superstjernestatus og utrolige pengesummer for Friends, men vennene har fortsatt ikke kommet med gjenforeningen en hel generasjon av tv-seere venter på.

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP/NTB Scanpix

David Schwimmer

ROSS: David Schwimmer har hatt en lang karriere etter Friends, men blir fortsatt husket som «Ross».

Foto: MARK TERRILL / AP/NTB Scanpix

Forrige uke kunne NRK.no, som alle andre mediehus i hele verden (nesten!), melde at stjernene fra komiserien «Friends» (Venner for livet) er klar for gjenforening.

Rykter om gjenforening har boblet opp ved flere anledninger, men stjernene har gjentatte ganger avkreftet.

Forrige uke ble ryktene bekreftet av NBC, som eier serien.

Men nå kan det se ut som den samme gamle historien utspiller seg igjen. Først trakk Matthew Perry (Chandler) seg. Nå sier David Schwimmer (Ross) til Aftonbladet at det ikke blir noen gjenforening.

– Det blir ingen Friends-gjenforening, sier Schwimmer til avisen.

Ifølge informasjonen NBC kom med forrige uke har alle skuespillerne i Friends sagt ja til en to timer lang spesial, som skal hylle regissøren James Burrows.

Schwimmer er klar og tydelig på at dette ikke er en Friends-gjenforening.

– Jeg vet ikke om alle kommer, engang. Jeg vet at alle skal forsøke å dukke opp. Men det er ingen gjenforening. Det er en tilstelning for å hylle regissøren Jimmy Burrows, som vi jobbet mye med under de tidlige sesongene av Friends.

Friends

UVENNER: Vennene fra Central Perk går ikke like godt overens i virkeligheten.

Foto: HO / REUTERS

Kulturstrøm

  • Avicii minnes i dag

    Flere medier vier den svenske DJ-en oppmerksomhet på dagen ett år etter at han døde, skriver SVT. Tim Berglinds familie har opprettet en stiftelse som vil la alle inntekter fra albumsalg gå til støtte for truet natur, bistand og tiltak mot selvmord. For litt over en uke siden ble singelen «SOS» sluppet posthumt og i juni kommer albumet han nesten hadde gjort ferdig før han tok livet sitt. Det får tittelen «Tim».

    PEOPLE-AVICII/
    Foto: SOCIAL MEDIA / Reuters