NRK Meny
Normal

«Prompet» seg til seier i «Talent Finland»

Vinneren av årets «Talent Finland» covret låter ved å lage prompelyder med hendene.

Antton Puonti stakk i forrige uke av med seieren i den finske versjonen av «Norske Talenter», med et litt annerledes talent enn vi kanskje er vant til å se på en stor scene.

Covret John Lennon

I finalen covret han John Lennons «Happy Christmas (War is Over)» ved å lage prompelyder med hendene sine

Antton Puonti

Antton Puonti smilte stort etter seieren.

Foto: Mikko Stig / Lehtikuva

I filmen øverst i saken kan du se Antton Puonti i nisselue og julegenser på scenen, til publikums store fornøyelse. Dommerne var også meget imponert over Puontis opptreden.

Vinneren fikk en pengepremie på 30 000 euro til å utvikle sitt talent, i tillegg til heder og ære.

Kulturstrøm

 • Undervannskonsert på Festspillene

  Danske Aquasonic har åpningsforestillingen under Festspillene i Harstad lørdag kveld. De spiller under vann i fem store akvarium med spesiallagde instrumenter. – Det er krevende, og vi må holde pusten lenge, sier Laila Skovmand, i Aquasonic.

  Aquasonic Festspillene
  Foto: Nils Mehren / NRK
 • Rihanna og Mars rundet milliarden

  Rihanna og Bruno Mars har sist uke begge nådd den «magiske» milliardgrensen på YouTube, med sine respektive videoer til låtene «Work» og "24k Magic», skriver Billboard. Dermed er Rihanna en av de tre kvinnelige artistene med flest milliardvideoer: Hun, Katy Perry og Nicki Minaj har hver fire stykker. Bruno Mars er med " 24k Magic » på sin femte, etter tilsvarende suksess for «Uptown Funk», der han gjestet hos Mark Ronson, samt «That's What I Like», «The Lazy Song» og «Just the Way You Are» (NTB)

  Bruno Mars
  Foto: Lucas Jackson / Reuters