«Harry Potter» advarer mot ny film

Daniel Radcliffe er klar med sin første film siden «Harry Potter»-eventyret, men advarer foreldre mot å ta med barna på kino for å få et gjensyn med den britiske stjernen.

Britain The Woman In Black Premiere

Daniel Radcliffe på premieren til hans nye film «The Woman in Black». Han slapp imidlertid ikke unna Harry Potter-fansen.

Foto: Joel Ryan / Ap

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe er ferdig med Harry Potter etter 12 år.

Foto: JUSTIN TALLIS / Afp

Etter å ha spilt Harry Potter i tolv år, er 22 år gamle Radcliffe endelig kinoklar med sin første film som ikke innebærer tryllestav og sikksakk-arr i pannen.

Men det er ikke en hvilken som helst film han valgte å takke ja til, ifølge Sky News.

Les også: Sa nei til rollen som Harry Potter

Advarer mot skrekkscener

Når filmatiseringen av teaterstykket «The Woman in Black» fra 1987 har kinopremiere, håper 22-åringen at foreldre holder de minste barna hjemme.

– Det er en virkelig skummel film. Jeg vet at den er tillatt for barn under 12 år i følge med en voksen, men jeg håper foreldrene virkelig tenker seg godt om før de tar med barna på kino, sier Radcliffe til TV-kanalen, før han igjen understreker:

– Det er en virkelig, virkelig skremmende film. Du kommer til å bli redd.

Les også: Harry Potter i milliardklubben

Likegyldig til Oscar

I grove trekk handler «The Woman in Black» om en ung advokat (Radcliffe) som blir sendt til en avsidesliggende landsby i England for å ta seg av forretningene etter dødsfallet til en eldre kvinne. Han finner imidlertid raskt ut at alt ikke er som det skal i den lille landsbyen. Og dermed er forutsetningene for en skrekkfilm lagt.

Samtidig som han igjen er kinoklar, kan Radcliffe glede seg over at den siste «Harry Potter»-filmen tidligere i uken ble nominert til tre Oscar-priser. For 22-åringen har det imidlertid ikke så mye å si om de vinner eller ikke.

Les også: Her blir Hallvar (27) Oscar-nominert

– «Harry Potter» er den mest suksessfulle merkevaren verden har sett i hele filmhistorien, så jeg vet egentlig ikke hvor mange flere klapp på skulderen vi trenger, uttaler han til Sky News.

Kulturstrøm

  • Har kjøpt Trump Baby-ballongen

    Britisk museum vil stille ut den berømmelige kjempebabyballongen som etterligner Donald Trump. Den seks meter høye ballongen ble et symbol under protestmarsjer mot Trump i hans regjeringstid. Den ble først luftbåren i London i 2018. Ballongen er kjøpt inn av museet til sin samling viet protestbevegelser.

    En seks meter stor Trump-baby har fått tillatelse av borgermesteren til å sveve over parlamentet i London