«Nevermind»-babyen tok ut nytt søksmål

Etter å ha fått sitt opphavlege søksmål avvist av dommaren har 30-åringen som figurerte som naken baby på Nirvana sitt «Nevermind»-platecover teke ut eit nytt søksmål, skriv Rolling. I det nye søksmålet har Spencer Elden droppa den eine påstanden. Elden hevdar han har fått varige mein av å figurere på albumcoveret og vil ha erstatning. (NTB)

Nirvana - Nevermind
Foto: Geffen

Kulturstrøm

 • 65 millioner kroner til stimulering av filmproduksjon

  – Filmbransjen er hardt rammet av pandemien, og disse stimuleringsmidlene er derfor sårt tiltrengt. Vi ønsker en filmbransje som har kapasitet til å produsere norske kvalitetsfilmer og det bidrar vi nå til, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

  Det er Norsk filminstitutt skal forvalte stimuleringsmidlene til filmproduksjon, melder Regjeringen.

 • Kinopremiere på del Toro-film

  Fredag er det kinopremiere på den meksikanske regissøren Guillermo del Toros siste spillefilm, «Nightmare Alley». «Kunne ha vært helt fantastisk med en strammere historie» mener Birger Vestmo i Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Lilith (Cate Blanchett) og Stanton (Bradley Cooper) i filmen «Nightmare Alley». Hun står bak ham, iført sort drakt, han iført brunn dress, i bakgrunnen ser vi ut på et snødekt landskap
  Foto: © 2021 20th Century Studios All Rights Reserved