«Mannen med mitt ansikt»

Forestill deg at du kommer hjem etter en alminnelig arbeidsdag. I huset ditt møter du en mann med ditt ansikt, din stemme. En mann helt lik deg selv.

Illustrasjonsbilde
Foto: Colorbox.com

Din egen kone og dine egne naboer og venner sverger på at han – dobbeltgjengeren – er deg. Du er en fremmed, selv legitimasjonen i lommeboken din stemmer ikke i forhold til den du tror du er.

Det lyder som er mareritt. Men for Charles Graham er det ramme alvor...

«Mannen med mitt ansikt» er skrevet av Samuel W. Taylor og er i fire episoder
Oversatt av :Tor Edvin Dahl.
Produksjonsleder: Eva Walther.
Lyddesign: Sture Bakke.
Regi: Erik Lassen.

OBS! På grunn av sport utsettes sendingen lørdag 27. mars med én time og sendes lørdag kl 15.03. Blir også sendt i samme kanal søndag 7. mars kl. 23.03

Sendt første gang i 1983

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean åpner Insta for fans

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on