NRK Meny
Normal

"It's Only Love"

John Lennon var stort sett stolt over alle sangene han laget, men "It's Only Love" var han i ettertid flau over at han lagde.

Hør: Historien bak It's Only Love

John Lennon kalte låta en arbeidssang, og sa at det var pinlig at han hadde skrevet en "så dårlig tekst", sa han i et intervju i 1980.

Besetning:

Paul McCartney: Bass

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, tamburin

Hør: Historien bak It's Only Love

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: