NRK Meny
Normal

"I've Just Seen a Face"

Paul McCartney hadde en enorm utvikling som tekstforfatter i løpet av 1965. Det kom spesielt godt frem i låta "I've Just Seen A Face".

Hør: Historien bak I've Just Seen A Face

"I've Just Seen a Face" ble skrevet av Paul McCartney, og hadde arbeidstittelen "Aunty Gin's Theme", etter hans fars yngste søstre, som hadde låta som en av sine favoritter.

Besetning:

Paul McCartney: Akustisk gitar, vokal

John Lennon: Akustisk gitar,

George Harrison: Akustisk gitar

Ringo Starr: Skarptromme, tamburin

Hør:  Historien bak I've Just Seen A Face

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters