"I Don't Want to Spoil the Party"

The Beatles var invitert på fest, men John Lennon var irritert. I stedet for å gå på fest, skrev han ei låt og kalte den "I Don't Want to Spoil the Party".

Hør: Historien bak I Don't Want to Spoil the Party

På "I Don't Want to Spoil the Party" viser John Lennon mer av sin indre smerte. I låta er han på en fest, og venter på at kjæresten skal komme. Når det blir klart at hun ikke kommer, bestemmer han seg for å dra fra festen, framfor å ruinere den.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, kor

John Lennon: Akustisk gitar, vokal

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, tamburin

Hør: Historien bak I Don't Want to Spoil the Party

Tilbake til The Beatles komplett

 

 

Kulturstrøm

 • Uttrykksfullt univers fra Vilde Tuv

  Vilde Tuvs «Melting Songs» inviterer lytteren inn i et musikalsk univers der melodiene får skinne sterkest, og det hele ledsages av en poetisk fløyte som smeltes sammen med elementer fra tranceverdenen, skriver NRKs musikkritiker. Terningkast 5.

  Vilde Tuv
  Foto: Kobie Nel
 • Billie Eilish: – Skummelt

  Billie Eilish fekk internettet til å eksplodere då ho delte bilde av seg sjølv i tettsittande korsettar. No snakkar ho ut om korleis det var å sjå reaksjonane.

  – Det fekk meg til å ikkje ville dele og publisere bilde igjen, innrømmer ho.

 • Erik Poppe lager film om Quisling

  Regissør Erik Poppe og filmselskapet Paradox skal lage spillefilm om landssvikeren Vidkun Quisling, og får 18 millioner kroner i produksjonsstøtte fra Norsk Filministitutt. Filmen skal ta for seg tiden fra frigjøringen fram til Quisling ble henrettet.