"Good Morning Good Morning"

John Lennon var ikke akkurat den ideelle familiefar. Han hatet hverdagen og trivielle ting. Men ironisk nok var det noe svært så hverdagslig som ga ham inspirasjon til sangen "Good Morning, Good Morning".

Hør:  Historien bak Good Morning Good Morning

John Lennon hentet inspirasjon til å skrive låta fra en tv-reklame for cornflakes.

"Good morning, good morning, The best to you each morning, Sunshine Breakfast" ble enkelt og greit til " Good morning good morning good morning good morning good morning, a". 

Besetning:

Paul McCartney: Bass, gitar, kor

John Lennon: Gitar, vokal

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, tamburin

Sounds Incorporated: Tre saksofoner, to tromboner, ett valthorn

Hør: Historien bak Good Morning Good Morning

Tilbake til

 

 

Kulturstrøm

 • Skulptur skadet med vinkelsliper

  Den velkjente skulpturen Hesten i Markensgate i Kristiansand skal være skadet med vinkelsliper, ifølge politiet. De har kontroll på mannen bak handlingen. «Fole» av Ørnulf Bast ble satt opp i 1973 og er elsket av både barn og russ.

  Laster Twitter-innhold
 • Avis dømt til millionerstatning

  Venezuelas høyesterett har dømt en avis til å betale 109 millioner kroner i erstatning for å ha gjengitt at regjeringspartiets nestleder ble knyttet til narkotikahandel av USA. Regjeringen beskyldes for å bruke domstoler mot kritikk, melder Reuters.

 • Journalister: Trakassert av politi

  Amerikanske journalister som dekker demonstrasjonene mot politivold i Minneapolis sier politiet gir dem hardhendt behandling, til tross for en rettskjennelse om å la dem jobbe i fred. Sjefredaktøren i storavisa USA Today reagerer sterkt, melder AP.

  Laster Twitter-innhold