NRK Meny

«Änglagård»-inspirert serie

Den svenske regissøren Colin Nutley skal nå ta fatt på en «Änglagård»-inspirert fjernsynsserie. Det er snakk om en miniserie for kanalene C More og svensk TV4, melder TT. Tittelen er: «Bröllop, begravning och dop» – hvor det som skjer i bryllupet tar seerne med både til en begravelse og en dåp. – Enkelt sagt kan man si det er en fjern kusine av «Änglagård», sier Colin Nutley til Expressen. Han vil imidlertid ikke røpe hvilke skuespillerne han ser for seg i rollene (NTB)

Video Filmanmeldelse; Änglagård – alle gode ting er tre
Foto: Nyhetsspiller

Kulturstrøm

 • Becaye Aw til Global Nights

  Becaye Aw er valgt til festivalmusiker på neste Global Nights festival i overgangen mai/juni 2019 på Sentralen i Oslo. Bacaye har røtter til Fulanifolket, og vokste opp i Dakar i Senegal. Musikken hans er beskrevet som vestafrtikansk blues som kombinerer eldre tradisjoner og moderne musikk.

 • TV-spel fører til turistboom

  Traileren for TV-spelet «Fallout 76» har ført til auka interesse for den amerikanske delstaten Vest-Virginia. Turistsida WVExplorer.com melder til Kotaku at den daglege trafikken har gått frå 2000 daglege besøk til 30 000. Spelet kjem ikkje ut før i november i år, men traileren for spelet har allereie 17 millionar visningar på Youtube.

 • Se høydepunkt fra Grieg-sendingen

  I helga gjennomførte 600 musikere verdens lengste Grieg-konsert! Her er noen av høydepunktene.

  Fikk du ikke med deg det historiske musikkmaratonet? Du kan se alle de 74 opusene i NRK TV.