«Änglagård»-inspirert serie

Den svenske regissøren Colin Nutley skal nå ta fatt på en «Änglagård»-inspirert fjernsynsserie. Det er snakk om en miniserie for kanalene C More og svensk TV4, melder TT. Tittelen er: «Bröllop, begravning och dop» – hvor det som skjer i bryllupet tar seerne med både til en begravelse og en dåp. – Enkelt sagt kan man si det er en fjern kusine av «Änglagård», sier Colin Nutley til Expressen. Han vil imidlertid ikke røpe hvilke skuespillerne han ser for seg i rollene (NTB)

Video Filmanmeldelse; Änglagård – alle gode ting er tre
Foto: Nyhetsspiller

Kulturstrøm

 • Filmprodusent Vajna (74) død

  Den ungarske filmprodusenten Andrew G. Vajna (74) døde i sitt hjem i Budapest søndag etter en lang tid med sykdom. Vajna produserte i alt 59 filmer deriblant de tre første «Rambo»-filmene med Sylvester Stallone og «Evita» med Madonna, melder Reuters.

 • Svenskene endrer avstemningsapp

  Melodifestivalen, svenskenes Melodi Grand Prix, endrer systemet i sin avstemnings-app etter kritikk for at den førte til at mer barnevennlige låter fikk flest stemmer. Arrangørene er ikke enige i kritikken, men velger å endre reglene slik at stemmene i appen nå vektes opp mot hverandre ut fra alder, skriver SVT.

  Benjamin Ingross vinner under 2018-finalen i Melodifestivalen
  Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB scanpix
 • Skutt utenfor konsertsted i Oslo

  En mann ble skutt og såret under en konsert på Bryn i Oslo. I alt fem personer ble pågrepet av politiet. Ifølge VG var det den britiske rapperen Geko som holdt konsert da skytingen skjedde.