«Änglagård»-inspirert serie

Den svenske regissøren Colin Nutley skal nå ta fatt på en «Änglagård»-inspirert fjernsynsserie. Det er snakk om en miniserie for kanalene C More og svensk TV4, melder TT. Tittelen er: «Bröllop, begravning och dop» – hvor det som skjer i bryllupet tar seerne med både til en begravelse og en dåp. – Enkelt sagt kan man si det er en fjern kusine av «Änglagård», sier Colin Nutley til Expressen. Han vil imidlertid ikke røpe hvilke skuespillerne han ser for seg i rollene (NTB)

Video Filmanmeldelse; Änglagård – alle gode ting er tre
Foto: Nyhetsspiller

Kulturstrøm

  • Idris Elba i «Cats»

    Den britiske skuespilleren Idris Elba er siste tilskudd til rollelisten til den kommende filmversjonen av dansemusikalen «Cats». I filmen skal Elba tre inn i rollen som «skurkenes skurk», den slemme katta Macavity, melder Billboard. Elba slutter seg til en stab som er temmelig stjernespekket: Taylor Swift, Jennifer Hudson og Ian McKellen er allerede om bord. Andrew Lloyd Webbers kattemusikal «Cats» bygger på T. S. Eliots diktsamling «Å nærme seg en katt» fra 1939.

    Luther (series 4)
    Foto: Steffan Hill / BBC 2015
  • 2.250 euro i bot fra biblioteket

    En tysk psykologiprofessor er ilagt en bot på 2.250 euro for å ha levert tilbake bøker til høyskolens bibliotek for sent. Professoren leverte tilbake 50 bøker for sent til biblioteket ved Hochschule Niederrhein i delstaten Nordrhein-Westfalen. Saken har nå havnet i retten. I retten fredag sa forsvareren at professoren anker boten fordi hun mener den er uforholdsmessig høy (NTB).