"Act Naturally"

Ringo Starr debuterte som countrysanger 1965, med en låt som ble hentet fra repertoaret til Buck Owens.

 

Hør: Historien bak Act Naturally

"Act Naturally" ble skrevet av Vonnie Morrison og Johnny Russel, og først innspilt med Buck Owens. The Beatles skulle egentlig spille inn en sang av deres tekniker Norman Smith, men da de oppdaget at Ringo enda ikke hadde sunget noen sanger på albumet Help!, spilte de inn "Act Naturally" i stedet.

Besetning:

Paul McCartney: Bass, kor

John Lennon: Akustisk gitar

George Harrison: Gitar

Ringo Starr: Trommer, vokal 

Hør: Historien bak Act Naturally

Tilbake til The Beatles komplett

Kulturstrøm

  • Etterforsker forsvunnet kjempepenis

    Politiet i Sør-Tyskland har åpnet etterforskning etter et en gigantisk treskulptur av en penis har forsvunnet fra Grünten-fjellet i Bayern. Den to meter høye treskulpturen sto oppreist på toppen av det 1.738 meter høye fjellet og forestilte en erigert penis. Mandag melder lokalavisa Allgaüer Zeitung at penisen er blitt kuttet ned i løpet av helgen (NTB).

  • Fransk prestisjepris til norsk kor

    Det Norske Solistkor fekk i dag den prestisjetunge prisen Diapason d’Or de l’Année i korklassen, for albumet «Luciano Berio: Coro; Cries of London». Det vart annonsert på en prisseremoni i Paris. Kringkastingsorkesteret medverkar på innspelinga. Albumet vart gitt ut på plateselskapet BIS Records i mars og har hausta gode meldingar i inn- og utland.