NRK Meny
Normal

– Vil heller kutte hovedpulsåren enn å spille Bond

Daniel Craig ønsker ikke å fortsette i rollen som Agent 007 etter innspillingen av den nyeste James Bond-film.

James Bond, Daniel Craig

FERDIG: I et intervju med Time Out Magazine røper den engelske skuespilleren at han er lei av å spille James Bond.

Foto: Francois Duhamel / Ap/ NTB Scanpix

Bond-filmen «Spectre» har premiere 30. oktober i år, og Daniel Craig spiller den populære agenten for fjerde gang. I et intervju med Time Out Magazine røper 47-åringen at han ikke har lyst til å spille inn flere James Bond-filmer per dags dato.

– Nå? Jeg vil heller knuse dette glasset og kutte over hovedpulsåren. Nei, ikke på dette tidspunktet. Ikke i det hele tatt. Det er greit. Jeg er ferdig med det. Alt jeg vil er å komme meg videre.

Ikke i forhandlinger

Den populære skuespilleren har ikke tenkt å forhaste seg med å finne ut hva han har lyst til å gjøre videre.

– De neste ett til to årene har jeg ikke lyst til å tenke på det. Jeg vet ikke hva neste steg er. Jeg er ikke i forhandlinger med noen for øyeblikket. Hvis jeg skulle gjort enda en Bond-film, ville det bare vært for pengene, sier han i det samme intervjuet.

Ny Bond-bok

I september i år kom boka «Trigger Mortis». Den er skrevet av forfatter Anthony Horowitz, på oppdrag av de som sitter på rettighetene til tekstene av Bond-forfatter Ian Fleming. I lydbokversjonen låner David Oyelowo ut stemmen sin som Agent 007.

US-ENTERTAINMENT-OSCARS-FILM-RACE-FILES

NY BOND: David Oyelowo har stemmen til James Bond i lydbokversjonen til boka «Trigger Mortis» som kom i september.

Foto: MLADEN ANTONOV / Afp

Jeg er offisielt den eneste personen på jorda som kan kalle seg den nye James Bond, sa Oyelowo til The Guardian. Med det hintet han til ryktene om at Idris Elba vil ta over som 007, når Daniel Craig skal slutte å spille filmversjonen av Bond.