– Rundt 60 har søkt sluttpakke

Omlag 60 ansatte i TV2 har bedt om sluttpakke, skriver Nettavisen. Antallet er forventet å stige mot midnatt, da fristen for å søke går ut. Antallet søkere, og hvor mange som får innvilget sluttpakke, blir først klart mandag 19. september. Nils Gunnar Lie, Jan Øyvind Helgesen, Signe Tynning og Jahn Ivar «Mini» Jacobsen er blant kjente navn som gir seg i kanalen

TV 2
Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Kulturstrøm

 • Ungdomsrekord for Debatten

  «Debatten» tirsdag med bloggerne Kristin Gjelsvik (32) og Sophie Elise Isachsen (24) samlet tre ganger så mange seere under 30 år enn vanlig, skriver VG. Generelt er det vanskelig å trekke ungdom til debattprogrammer. Totalt sett var det 511.000 seere som så programmet.

 • Nå kommer klokken minutt for minutt

  I 2009 debuterte NRK sitt eget fenomen «sakte-tv» da de sendte publikumssuksessen «Bergensbanen minutt for minutt» på NRK2. I morgen markerer de jubileet ved å bygge en levende klokke, minutt for minutt, i 24 timer.

 • Ibsenprisen til Demian Vitanza

  Den norsk-italienske forfatteren og dramatikeren Demian Vitanza er tildelt Den nasjonale Ibsenprisen 2019 for sceneteksten «Tyngde». Vitanza ble tildelt prisen på 150.000 kroner under en festkveld på Ibsenhuset i Skien onsdag kveld.

  Demian Vitanza
  Foto: Tine Poppe / Aschehoug forlag