NRK Meny

– Rundt 60 har søkt sluttpakke

Omlag 60 ansatte i TV2 har bedt om sluttpakke, skriver Nettavisen. Antallet er forventet å stige mot midnatt, da fristen for å søke går ut. Antallet søkere, og hvor mange som får innvilget sluttpakke, blir først klart mandag 19. september. Nils Gunnar Lie, Jan Øyvind Helgesen, Signe Tynning og Jahn Ivar «Mini» Jacobsen er blant kjente navn som gir seg i kanalen

TV 2
Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Kulturstrøm

 • Westworld podcast episode 9

  I ukas Westworld-episode «Vanishing Point» merker vi at det blåser opp til en blodig finale-episode! Tidslinjene møtes, planer avsløres og familieforbindelsene settes virkelig på prøve. Hør Filmpolitiets podcast her.

  Laster Instagram-innhold
 • Filmanmeldelse: «Ulvehunden» (4)

  Historien har noen kjappe overganger og enkle løsninger, men Ulvehunden er likevel en flott tegnefilm med høydramatiske topper og en interessant tematikk rundt ville dyrs tøffe møter med menneskers såkalte sivilisasjon, sier Filmpolitiets anmelder Birgir Vestmo. Les hele anmeldelsen her.

  Ulvehunden
  Foto: Selmer Media / Selmer Media
 • – Kulturpolitikken må styrke folk

  – Politikken bør fremme den demokratiske samtalen ved å styrke evne og vilje hos befolkningen til å finne og fortolke informasjon og forstå ytringer, slår en studie av kulturens rolle i Norge fast. Studien er gjort for Kulturdepartementet, og skal gi innspill til mulige endringer i kulturpolitikken.Det vises til flere trender som man venter kommer til å påvirke hvordan kulturen påvirker samfunnet i årene som kommer. Les hele rapporten her.