NRK Meny
Normal

– Mitt pinligste øyeblikk som president? Det må være dette

President Barack Obama gjestet Jerry Seinfelds «Comedians In Cars Getting Coffee».

Obama og Jerry Seinfeld

BANTER: Barack Obama og Jerry Seinfeld fant tonen da sistnevnte spilte inn sin siste episode av «Comedians In Cars Getting Coffee».

Foto: comediansincarsgettingcoffee.com / skjermdump

SEINFELD

LEGENDE: Jerry Seinfeld har fått legendestatus for tv-serien «Seinfeld», hvor han spiller mot Julia Louis-Dreyfus og Michael Richards. Nå holder han på med en serie der han henter komikervenner og kjøper kaffe.

Foto: LOUIS LANZANO / Ap/NTB Scanpix

Jerry Seinfeld er inne i sin syvende sesong av «Comedians in Cars Getting Coffee», der han kjører rundt i fine biler med komikervenner.

Forrige uke meldte NRK.no at USAs president Barack Obama skulle være gjest i programmet, og nå er episoden ute. Se den her!

Til tross for navnet på serien blir det ingen kaffe i Obama-episoden. Seinfeld og Obama blir stoppet på vei ut av Det hvite hus av en vakt som sier det er helt uaktuelt å ta med presidenten ut av området.

Dermed blir det kaffe i kjelleren til Det hvite hus. Der stiller Seinfeld spørsmål en amerikansk president sjeldent får svare på.

Her er noen av spørsmålene Obama svarte på.

– Tenker du noen gang at alle du møter spiller en rolle for deg? At de ikke er ekte?

– Det er et problem.

– Hvordan står du opp om morgenen? Har du en alarm?

– Noen ringer og vekker meg. Hvorfor ikke, liksom. Så står jeg opp, barberer meg og pusser tenner. Tar på treningstøy og trener litt.

– Hvor langt kan du gå i undertøyet ditt før det ikke er greit lenger, og folk begynner å dukke opp?

– Det er aldri greit å gå rundt i undertøyet.

– Det er mye rare greier som har skjedd i dette huset. Tenker du noen gang på det?

– Ja, det er gang hvor jeg tenker: «Ok, her brukte Kennedy å være». Eller: «Her snakket Nixon med Haldeman».

– Hvis jeg åpner truseskuffen din, finner jeg ett merke eller flere merker der?

– Ett merke. Man må velge ett merke.

– Bare én farge, eller flere?

– Bare én, selvfølgelig.

– Hva er det mest pinlige øyeblikket i din presidentkarriere så langt?

– Det må være dette, smiler Obama.

– Banner du?

– Ja, jeg banner. Det skjer kjipe og forferdelige ting hver dag, så man må lære seg å gjøre narr av det. Da kan banning være nyttig.

Kulturstrøm

  • Nytt nasjonalt 22. juli-minnesmerke

    Søndag avdukes det midlertidige nasjonale minnesmerket for 22. juli-angrepene. Det blir plassert ved Høyblokka i Oslo, og består av en vegg med alle ofrenes navn og alder, i tillegg til et «gulv» av tromlet glass. Glassbitene symboliserer alt det knuste glasset i områdene rundt regjeringskvartalet etter at bomben gikk av. Forslag til minnesmerker etter terrorangrepene i 2011 har tidligere vakt mye debatt. Støttegruppa for 22. juli sier at dette minnesmerket er etterlengtet (NTB).

  • Terningkast fire til «Mamma Mia»

    Fansen vil kose seg, mener P3s filmanmelder om «Mamma Mia»-oppfølgeren, som er klar for norske kinoer. Hun fremhever Chers inntreden i filmen, og at Pierce Brosnan er spesielt god denne gangen. Heldigvis har sistnevnte fått færre sangnumre å bryne seg på. «Jeg liker at manusforfatterne siden sist har lært at Brosnans stemme ikke gjør seg så godt i full utfoldelse,» skriver anmelderen.

    Mamma Mia, Here We Go Again!
    Foto: Jonathan Prime