Medier i USA: «The Shield»-skuespiller avhøres etter kona ble drept

Ifølge amerikanske medier er den amerikanske skuespilleren Michael Jace pågrepet av politiet etter at kona hans ble drept.

Besetningen i TV-serien The Shield.

Besetningen i TV-serien The Shield. Michael Jace er nummer to fra venstre.

Foto: Foto fra TV2s pressetjeneste

48-åringen ble mandag pågrepet av politiet i Los Angeles, etter at kona April Jace ble drept i en skuddveksling i Hyde Park.

Det skriver flere internasjonale medier, blant annet britiske Daily Mail.

– Skuespiller Michael Jace avhøres nå av politiet i forbindelse med skuddvekslingen som drepte kona hans, skriver CBS Los Angeles på sin Twitter-konto.

Ifølge nettstedet TMZs kilder ringte Jace nødnummeret 911 selv mandag kveld med følgende beskjed:

– Jeg har skutt kona mi.

Kjent fra «The Shield»

Skuespilleren er best kjent for sin rolle i den kritikerroste politiserien «The Shield», hvor han spiller politimannen Julien Lowe.

Serien ble produsert mellom 2002 og 2008, og har i Norge blitt sendt på TV 2.

Han har også blant annet spilt i filmene «The Replacements» og «Forrest Gump» og i tv-filmene «Tyson» og «Michael Jordan: An American Hero».

Kulturstrøm

 • NRK dropper ny «Heimebane»-sesong

  NRK dropper ny «Heimebane»-sesong. Det melder Kampanje. Dramasjef Ivar Køhn i NRK sier at produksjonsselskapet Motlys vil lage en tredje sesong for en annen strømmetjeneste, og at NRK ikke vil være til hinder for det.

 • Britene dropper folkets røst i MGP

  Storbritannia har ikke vunnet Eurovision Song Contest siden 1997. (Katrina and the Waves, bildet). Det er ti år siden de ble topp ti. Nå har BBC bestemt seg for å skrote ordningen med å la publikum stemme fram vinnerlåten. I stedet ber de plateselskapet BMG om å plukke ut både sang og artist til neste års finale i Rotterdam, skriver The Guardian

  Katrina and the Waves
  Foto: MICHAEL URBAN / REUTERS
 • Svenska Akademien i gang

  Etter flere år med skandaler er Svenska Akademien klar for å gyve løs på arbeidet med å bestemme hvem som skal vinne årets nobelpris i litteratur. For første gang på 30 år er Akademien nå fulltallig. På dagsordenen står blant annet høstens nobelpriser i litteratur. I år skal det kåres to vinnere, og Nobelkomiteen skal legge fram sin innstilling for Akademien 10. oktober (NTB).