Hopp til innhold

Medier i USA: «The Shield»-skuespiller avhøres etter kona ble drept

Ifølge amerikanske medier er den amerikanske skuespilleren Michael Jace pågrepet av politiet etter at kona hans ble drept.

Besetningen i TV-serien The Shield.

Besetningen i TV-serien The Shield. Michael Jace er nummer to fra venstre.

Foto: Foto fra TV2s pressetjeneste

48-åringen ble mandag pågrepet av politiet i Los Angeles, etter at kona April Jace ble drept i en skuddveksling i Hyde Park.

Det skriver flere internasjonale medier, blant annet britiske Daily Mail.

– Skuespiller Michael Jace avhøres nå av politiet i forbindelse med skuddvekslingen som drepte kona hans, skriver CBS Los Angeles på sin Twitter-konto.

Ifølge nettstedet TMZs kilder ringte Jace nødnummeret 911 selv mandag kveld med følgende beskjed:

– Jeg har skutt kona mi.

Kjent fra «The Shield»

Skuespilleren er best kjent for sin rolle i den kritikerroste politiserien «The Shield», hvor han spiller politimannen Julien Lowe.

Serien ble produsert mellom 2002 og 2008, og har i Norge blitt sendt på TV 2.

Han har også blant annet spilt i filmene «The Replacements» og «Forrest Gump» og i tv-filmene «Tyson» og «Michael Jordan: An American Hero».

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.